Перейти к содержанию

Новости У Dragon Age: The Veilguard буде багато змін «якості життя» та котиків


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Ембарго на прев'ю Dragon Age: The Veilguard спаде лише 19 вересня, але портал IGN отримав можливість опублікувати свій матеріал раніше.

Журналістка Алекс Стедман (Alex Stedman) провела у грі кілька годин. Нижче – тези з її спостережень та цікаві деталі про гру. Розробники з BioWare заборонили публікувати частину відомостей, тож спойлерів очікувати не варто.

  • Бойова система побудована навколо грамотно застосування здібностей головного героя Рука та його компаньйонів. Як уже було показано в геймплеї, не варто чекати на активну паузу, прямого контролю над супутниками теж не дадуть. Потрібно вчасно використовувати їх особливі здібності на кшталт уповільнення часу чи лікування.
  • Взаємодія із супутниками та NPC у діалогах повернулася до колеса реплік, але тепер класичне «Такий-то не схвалює це» буде доповнено детальними уточненнями, до чого призвела ситуація. Наприклад, якщо зухвало говорити з Соласом, гра відзначить цей епізод як «у вас була словесна суперечка з Соласом».

00717.Jzs4vvu.thumb.png.374bbf96c200c6f7c9e68d9fde8cade6.png

  • Виборів із явними наслідками, за відчуттями Стедмана, побільшало. Якщо в результаті вашого рішення один із супутників постраждає, то в наступних сценах він буде побитим та пораненим, нагадуючи вам, що ви зробили.
  • Журналістка також натякнула, що деякі рішення гравця можуть змінити вигляд довкілля.
  • Відкритого світу у грі немає, але й лінійним його не назвеш. Після вступних рейок гравець потрапляє до Перехрестя. Звідси він зможе обирати місії та відкривати нові регіони, в які потраплятиме за допомогою магічних дзеркал.
  • Настрій The Veilguard різко відрізняється у різних регіонах. Якщо пригоди в Лісі Арлатан більше схожі на типове героїчне фентезі, то обложений Мором Хоссберг більше нагадує похмуру Dragon Age: Origins.

00718.WWKm8wy.thumb.png.ccd9171a6a6c0628baae5c4c1baba7c2.png

  • Антиванський порт Тревізо дозволить поринути у життя галасливого міста, що не часто можна зустріти в серії Dragon Age. Тут безліч торговців, додаткових квестів, а й бойові зіткнення є. А ще тут можна гладити собачок та котиків.
  • Для дослідження оточення також знадобляться здібності компаньйонів. Вони можуть відкрити недоступні простори. При цьому необов'язково мати в групі необхідного товариша.
  • Невеликі діалоги між персонажами тепер відновлюються одразу після кат-сцени чи бою, якими вони були перервані. Подібних змін «якості життя» гравців журналістка нарахувала порядно порівняно з попередніми частинами серії.

00719.HkOqQ7U.thumb.png.64f0d63a16c5023b0e5e69b0637a43a6.png

  • Налаштування складності та доступності дозволяють полегшити не лише бої, а й вирішення просторових головоломок.
  • Розробники почули благання фанатів і не стали наповнювати регіони купою квестів «Збери X предметів». Подібним сильно грішила Inquisition.
  • Місцевий хаб Маяк змінюватиметься в міру проходження. Кожен супутник тут має власну кімнату і двері в неї підсвічуються, якщо з товаришем з'явилися нові варіанти взаємодії.

00720.DttsgYU.thumb.png.b9c3ef745cce6a4924950e83564f46bf.png

  • Любителі вивчення лора серії знайдуть багато цікавого у Маяку.
  • Під час створення персонажа можна вибрати йому одну з шести фракцій, що позначиться на деяких діалогах. Загалом, виникає відчуття, що грати потрібно за аналог Хоука з Dragon Age 2, за масштабом особистості, а не за обраних рятівників з Origins і Inquisition. Хоча масштаб історії безсумнівно можна порівняти з попередніми частинами.

Dragon Age: The Veilguard вийде вже 31 жовтня на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.