Перейти к содержанию

Новости GTA Online більше не запускається на Steam Deck та Linux через новий античит


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Кожна дія може мати несподівані наслідки. Нещодавно, наприклад, Rockstar Games додала в Grand Theft Auto V античить BattlEye. Компанія сподівалася, що програма вдарить по хакерах. Натомість вона зіпсувала життя користувачам Steam Deck та Linux.

00314._hKO7bG.thumb.png.7490a0419dd36b81a6a33bc5ac86af08.png

Власники портативного комп'ютера від Valve звернули увагу, що вони більше не можуть зайти до Grand Theft Auto Online зі свого пристрою. Мультиплеєрна складова бойовика не запускається без захисної програми, а вона, у свою чергу, автоматично викидає геймерів із неугодною їй ОС із онлайн-сесій.

Rockstar підтвердила, що це не баг: згідно з офіційним сайтом студії, BattlEye нібито несумісна зі Steam Deck (і, очевидно, Linux). Компанія також зазначила, що GTA V сама по собі офіційно не підтримується Deck і направила розгнівану публіку у бік підтримки Steam.

Народ це пояснення не влаштувало. Особливо уважні геймери згадали, що в 2021 Valve вже розповіла про сумісність античита з Proton.

"Як ми згадували раніше, інтеграція античита BattlEye і Proton досягла такого рівня, що розробникам потрібно лише зв'язатися з командою BattlEye, щоб античит на Proton працював у їх грі. За винятком цього звернення, від розробників нічого не потрібно. Партнери вже почали включати підтримку BattlEye для своїх ігор, забезпечуючи цим сумісність зі Steam Deck."

Valve

Іншими словами, Rockstar Games не перейнялася цим питанням зі свого боку і акуратно спробувала перекласти провину через незручності фанатів на іншу корпорацію. Публіка таких хитрощів не оцінила.

Grand Theft Auto V, нагадаємо, регулярний гість у чартах найпопулярніших ігор Steam та Steam Deck, тому незадоволених свіжим оновленням дуже і дуже багато. Rockstar ніяк не прокоментувала докори на свою адресу.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.