Перейти к содержанию

Новости Новий вигляд, стара гра - критики винесли вердикт Dead Rising Deluxe Remaster


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Capcom, як видно, дуже сподобалося воскрешати старі ігри про нежить - спершу компанія зробила ремейки кількох Resident Evil, а тепер вона дотягнулася і до культової Dead Rising. Прем'єра свіжої версії найкращого симулятора Чорної п'ятниці відбудеться тільки завтра, проте журналісти вже вдосталь нагулялися торговим центром міста Вілламет. Їм загалом і в цілому сподобалося - але із застереженнями.

00728.av-CAaR.thumb.png.60fa27fbb9ae4c10dd3bc381d8ba808e.png

Оцінки Dead Rising Deluxe Remaster на Metacritic і OpenCritic цілком очікувані: 83 і 81 бал відповідно. Критики зійшлися на тому, що новинка - все ж не повноцінний ремейк, а радше грандіозний ремастер, автори якого не стали особливо хімічити з геймплеєм оригіналу. Хоча поліпшення є, і їх більш ніж достатньо, за духом це все ще екшен 2006 року, просто з картинкою рівня 2024-го. А ось чи правильно вчинили розробники, зберігши все як є, або ж їм варто було піти далі та запропонувати унікальний погляд на шедевр майже 20-річної давності - тут уже думки розділилися.

God is a Geek - 9/10

"Dead Rising Deluxe Remaster – це приголомшливий ремастер, завдяки якому улюблена у народі гра стане актуальною для сучасних геймерів."

PSX Brazil - 8,5/10

"За великим рахунком, Dead Rising Deluxe Remaster - це та ж весела гра, просто з рядом відмінних якісних поліпшень, і переробленою графікою. Хоча це лише перевидання, його все одно варто порекомендувати як старим, так і новим фанатам зомбі-месива."

Push Square - 8/10

"Хоча насамперед в очі впадає візуальні нововведення, Deluxe Remaster гарний насамперед дрібними геймплейними поліпшеннями, завдяки яким класичний реліз грає як сучасний."

SpazioGames  - 6,7/10

"Dead Rising Deluxe Remaster - одночасно найкраща версія оригіналу, і в той же час гігантська втрачена можливість. Перероблена картинка, звичайно, дуже хороша, але вона лише підкреслює вік AI-рутин та неточні хітбокси, які тут прямо з версії 2006 року. Це все ще гарний і кумедний екшен, але насолоджуватися ним можна лише з застереженнями."

Gameblog.fr  - 6/10

"Dead Rising Deluxe Remaster - це не ремейк, а звичайний ремастер. За винятком графіки все в ньому залишилося на рівні 2006 року. Так, вбивати сотні зомбі весело, але геймплей, управління, структура і навіть окремі технічні аспекти моторошно застаріли. Гра загалом погано постаріла і їй би підійшла значно серйозніша переробка з урахуванням поліпшень із сиквелів."
Світова прем'єра Dead Rising Deluxe Remaster на PC, PlayStation 5 і Xbox Series відбудеться 19 вересня. Capcom, нагадаємо, днями випустила сюжетний трейлер, за яким можна оцінити редизайни деяких персонажів.

До речі, деякі фанати побоюються, що після запуску ремастера видавець може прибрати з продажу оригінал, адже в плані геймплея він не сильно відрізняється від свого переосмислення. Це просто чутки, але їх варто тримати в голові.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, Emelkey сказал:

:woot:

Чувак, у тебе в кожній темі одні смайлики, нуль тексту про гру. Ти так намагаєшся пости набити чи що? Просто цікаво. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

7 хвилин тому, Emmerich сказав:

Чувак, у тебе в кожній темі одні смайлики, нуль тексту про гру. Ти так намагаєшся пости набити чи що? Просто цікаво. 

Значить погано скідкуєш, бо є і з текстом biggrin

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

3 минуты назад, Emelkey сказал:

Значить погано скідкуєш, бо є і з текстом biggrin

 

Ну хоч десь. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.