Перейти к содержанию

Новости SEGA оголосила дату релізу Two Point Museum


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Крім Total War, Alien, Like a Dragon і Football Manager компанія SEGA промишляє іграми класом подрібніше - хорошими, але трохи менш помітними. Наприклад, у 2018 році видавництво випустило симулятор госпіталю Two Point Hospital, і з часом ця чарівна варіація на тему Theme Hospital перетворилася на повноцінний серіал. Сиквел, Two Point Campus, наспів у 2022-му. А триквел, Two Point Museum, як з'ясувалося сьогодні, добереться до магазинів наступної весни.

00323.a-8IwLF.thumb.jpg.e4159a38d39b905b02a9324f3aff1874.jpg

Компанія Two Point Studios оголосила, що їхній новий тайкун (цього разу на тему управління власним музеєм) вийде на PC, PlayStation 5 і Xbox Series X/S 4 березня 2025 року. Студія щойно відкрила попередні замовлення, і поціновувачам жанру на вибір доступно два видання - стандартне за 30 доларів і Explorer Edition за 40. В останнє входить:
  • ранній доступ (5 днів ексклюзивного доступу)
  • унікальна карта
  • різні предмети кастомізації
  • внутрішньоігрова валюта (5000 у.е.)

Також за замовлення можна отримати бонусний набір Sonic Preorder Pack. До нього, як неважко здогадатися, входять ексклюзивні предмети із символікою Соніка та його друзів. Крім статуї синього їжака в лобі можна також звести пам'ятник Шедоу - на жаль, без голосу Кіану Рівза (Keanu Reeves).

Нагадаємо, що в серіалі Two Point від геймерів вимагається будувати установи, а потім керувати ними. У Two Point Museum, наприклад, треба буде проводити виставки, поповнювати колекції експонатів, відкривати ресторанчики і сувенірні крамниці, збирати пожертвування. Звучить буденно, але судячи з прев'ю, нудьгувати в грі не доведеться: якщо вірити журналістам, вона приховує в собі безліч сюрпризів.

На честь анонсу дати релізу SEGA також вирішила провести розпродаж двох перших частин серіалу. Найближчі кілька днів Two Point Hospital та Two Point Campus будуть продаватися у Steam зі знижкою 80% (а DLC до них зі знижкою 50%).

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.