Перейти к содержанию

Новости The Elder Scrolls VI навряд чи виправдає очікування фанатів, вважає дизайнер Skyrim


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Анонс The Elder Scrolls VI відбувся шість років тому, а попередній номерній частині франшизи незабаром стукне 13 років. Догодити шанувальникам після такого тривалого очікування буде нелегко - це розуміють і в Bethesda.

GG0g4h.thumb.jpg.c438929fc4f6478ff5d9edd6e9cb9d5f.jpg

Провідний дизайнер Skyrim Брюс Несміт (Bruce Nesmith) дав інтерв'ю YouTube-каналу Kiwi Talkz. Фахівець, який залишив Bethesda у 2021 році, зазначив, що компанія відчуває найпотужніший тиск співтовариства:

The Elder Scrolls VI, безсумнівно, виявиться прекрасною грою, але її порівнюватимуть з усіма попередніми іграми від Bethesda. Виправдати очікування фанатів, які хочуть купити The Elder Scrolls VI, буде практично неможливо. І люди з відділу маркетингу просто сидять втупившись обличчям у долоні та ридають. Тому що всі думають: "Так, якщо ми не зробимо ідеальну гру і вона не отримає 95 з гаком балів на Metacritic, то це буде провал".

Несміт додав, що з проблемою завищених очікувань стикаються й інші розробники - наприклад, Larian Studios, чия Baldur's Gate III завоювала всі можливі регалії:

"Уявіть на секунду, що ви працюєте в Larian Studios. Вона щойно випустила Baldur's Gate III і тепер має робити нову гру. Які будуть очікування від її наступного проєкту? Larian не була студією, яка у всіх на слуху і яка спадає на думку переважній більшості покупців відеоігор. <...> Вона не була тим, що вважається видавництвом вищої категорії. І що в підсумку? Усе змінилося. Студію помітили, і тепер очікування гравців вкрай високі."
Дата релізу шостих "Сувоїв" невідома. Зате відомо, що 30 вересня з'явиться Shattered Space - велике сюжетне розширення для Starfield.

 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.