Перейти к содержанию

Новости Весь пострелізний контент першого року для Homeworld 3 випустять у листопаді


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Blackbird  Interactive має хороші новини для тих небагатьох, кому Homeworld 3 все ж сподобалася. Розробники подумали, та вирішили випустити весь пострілізний контент першого року одним гуртом. За їхніми словами, це допоможе команді кинути сили на покращення гри.

02307.thumb.webp.00eeae95e6f07f5085bd3dc0e3867c43.webp

Уже в листопаді геймери отримають три апдейти і два платні доповнення - останні мали побачити світ тільки у 2025 році. Усе це викотять одним великим оновленням. Власників пропуску першого року поспішили запевнити, що вони отримають весь обіцяний девелоперами контент. "До того ж ми переглянули наші плани і маємо намір реалізувати елементи, про які просить спільнота", - йдеться в посланні.

У листопаді можна розраховувати на появу понад 40 артефактів, кількох випробувань та місій для кампанії тощо. Крім того, введуть опцію, завдяки якій користувачі самі визначатимуть, коли переходити до наступного завдання. У платних DLC додадуть фракції для режиму War Games, кораблі, випробування та купу артефактів.

У майбутньому Blackbird Interactive пообіцяла прикрутити до стратегії й інші особливості, які не були відзначені в дорожній карті. Серед них нові механіки, оптимізація наявних функцій, виправлення багів, поліпшення продуктивності тощо. Докладний патчноут опублікують ближче до релізу оновлення.

Нагадаємо, Homeworld 3 доступна тільки на ПК (Steam, EGS). Критики зустріли триквел прохолодно, а користувачі засипали його негативними відгуками. У магазині Valve, наприклад, у тайтла лише 38% позитивних рецензій. Продовження лають за погану оптимізацію, дурний ШІ, посередню сюжетну кампанію та інше. Тим не менш, зустрічаються повідомлення, що з оновленнями ситуація виправляється.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.