Перейти к содержанию

Новости Другий сезон The Last of Us розкриє передісторію важливого персонажа

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Поки другий сезон The Last of Us знаходиться у виробництві, бос Naughty Dog та один із шоураннерів серіалу Ніл Дракманн (Neil Druckmann) роздає інтерв'ю. Цього разу він заглянув у гості до подкасту Strictly Business, де натякнув на те, як сюжет The Last of Us Part II буде розширено адаптацію.

02363.FihGpWU.thumb.jpg.1dc4f6f17db59f1dbe739c98c7702676.jpg

Вибрали головне із розмови:

Про другий сезон Last of Us

• На думку гейм-дизайнера, повні враження від TLoU отримують ті, хто і подивився шоу, і пройшов гру. "Іноді в грі зустрічаються натяки на теми, які ми не встигли висвітлити в серіалі, і навпаки. Якщо ви ознайомилися з обома творами, вони підживлюють один одного", - поділився Дракманн.
  • У другому сезоні теж знайдеться місце для подібного розширення історії.
"У прийдешньому сезоні є дещо, чому я безмірно радий. Ми на це вже натякали раніше. Мені на думку, зокрема, спадає одна сцена, і я думаю, що фанати проковтнуть її з апетитом. Тому що вона розкриває передісторію одного важливого персонажа. У грі в нас не вийшло створити собі таку можливість."

Ніл Дракманн

Про виробництво першого сезону

• Дракманн загорівся бажанням співпрацювати з HBO після перегляду міні-серіалу "Чорнобиль". Проєкт виявився настільки потужним, що бос Naughty Dog почав шукати зустрічі з Крейгом Мейзіном (Craig Mazin), сценаристом і продюсером шоу. Двоє так добре порозумілися, що Дракманн нарешті зважився дати добро на екранізацію історії Джоела та Еллі.
"Я всього лише хотів зустрітися з цією людиною і висловити йому все про свою любов до "Чорнобиля". Я збирався розпитати його про створення шоу, як він його написав і як довго над ним працював. <...> Крейг, у свою чергу, теж виявив бажання зустрітися зі мною. Він почав говорити про The Last of Us, і робив це з настільки душевним і ґрунтовним розумінням, що я такий: "Боже мій, цьому челу подобається гра, яку ми зробили"."

Ніл Дракманн

• Ніл Дракманн вважає, що деякі творці ігрових адаптацій занадто сильно тримаються за першоджерело. Оригінал створений для зовсім іншої форми медіа і може не підходити для великих чи малих екранів. У підсумку автори не вносять необхідних змін, щоб скористатися сильними сторонами кінематографа, і це призводить до посереднього результату.

Зйомки другого сезону TLoU завершилися наприкінці серпня. Прем'єра шоу запланована на першу половину 2025 року. Не виключено, що запуск ПК-версії The Last of Us Part II Remastered розпочне показ продовження. Порт вже давно готовий, якщо вірити інсайдеру.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.