Перейти к содержанию

Новости Автор мода для обходу авторизації PSN у GoW: Ragnarök видалив його, щоб не злити Sony

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Не так давно на ПК вийшла God of War: Ragnarök. За традицією Sony гра вимагає авторизуватися в PlayStation Network, і з цим у частини геймерів виникли проблеми. На допомогу прийшов мод NoPSSDK, який прибирає згадану необхідність. Точніше, прибирав - утиліта зникла із загального доступу з волі самого автора.

02362.c36yP2z.thumb.jpeg.591c51968e19b081dda5046d3549455c.jpeg

«Мені шкода, що так сталося, але я не можу наражати себе на небезпеку, оскільки ситуація неясна. Сподіваюся, ви знаєте. Мир вам!»

Напередодні користувачі звернули увагу, що NoPSSDK зник з Nexus Mods та GitHub. Багато хто пов'язав це з діями Sony , мовляв, юристи компанії пригрозили автору з ніком iArtoriasUA і той був змушений видалити свій витвір.

Довго гадати про причини події не довелося - адміністрація сайту Nexus Mods сама звернулася до iArtoriasUA за коментарем. Ентузіаст заявив, що ухвалив рішення про видалення мода сам, оскільки його творіння привернуло занадто багато уваги. "Навіть видання на кшталт IGN і PC Gamer написали про нього. Тому я подумав, що буде краще приховати мод, щоб уникнути будь-яких потенційних загроз з боку Sony", - написав iArtorias і наголосив, що NoPSSDK не вносить жодних пов'язаних з пам'яттю змін у гру, але він все одно вирішив перестрахуватися. У підсумку мод прожив лише два дні.

Нагадаємо, Sony почала вимагати прив'язку до PSN у своїх іграх на ПК з весни 2024-го. Першою ластівкою стала Helldivers 2  - відповідна реакція геймерів не забарилася . І хоча співтовариство зуміло подолати корпорацію, скасувавши обов'язкову PSN-авторизацію у шутері, вимога продовжила з'являтися у всіх наступних релізах PlayStation. Наприклад, у Ghost of Tsushima і нещодавно анонсованому ремайстрі Horizon Zero Dawn.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.