Перейти к содержанию

Новости Як Bethesda створює свої світи - розповідає Тодд Говард

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Напередодні виходу Shattered Space (першого DLC для Starfield) глава Bethesda Game Studios Тодд Говард (Todd Howard) дав невеличке інтерв'ю Британській академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA). У межах чотирихвилинного відео розробник розповів про свої принципи створення ігрових світів.

00171.QFn6rkS.thumb.jpg.8a63c40c090fc233c6a063afd4eb2dfc.jpg

За словами Говарда, Bethesda прагне робити свої світи правдоподібними та цікавими для дослідження. Для цього автори вважають за краще ставити гравців в епіцентр подій та винагороджувати їх за цікавість, тим самим відповідаючи «Так» на запитання на кшталт «Чи можу я туди піти?» або «Чи можу я зробити це?»

З гри в гру світи Bethesda стають дедалі масштабнішими. І це здебільшого пов'язано з тим, що значна частка ідей розробників доходить до фіналу виробництва:
"У Bethesda ми дуже мало вирізаємо з наших ігор - ось чому вони виходять настільки безвідповідально великими. І це пов'язано з тим, що вся команда вкладає в гру багато креативу. Вочевидь, це не тільки моя "заслуга", і по-моєму, саме це робить [наші тайтли] особливими."

Тодд Говард

Під час розробки Starfield компанія відійшла від своєї класичної формули рукотворних світів у бік процедурної генерації. Хоча це рішення припало до смаку далеко не всім геймерам, сам Тодд Говард продовжує захищати своє дітище:

"Щодо Starfield ми намагалися розвинути кожен аспект гри, але найсерйознішою проблемою була генерація планет. Як ми згенеруємо ці планети і чи хороша ця ідея в принципі? Окей, на той час, може, і ні, але ми все ж таки змогли цього досягти. <…> Є технологічний виклик у тому, щоб змусити це працювати, але є і дизайнерське завдання — як зробити так, щоб це приносило задоволення кожну хвилину, а потім і кожну годину для всіх, хто грає в це."

Тодд Говард

Starfield: Shattered Space виходить вже завтра на ПК (SteamMicrosoft Store) та Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.