Перейти к содержанию

Новости Завершилися зйомки екранізації Until Dawn


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Зйомки кіноадаптації Until Dawn добігли кінця. Відповідальна за стрічку команда повідомила про це, опублікувавши фото з хлопавкою-нумератором. На тлі видніються обличчя причетних до виробництва і бризки бутафорської крові.

02426.lOG5F_J.thumb.jpeg.e6820f59a2bfbae8ee4b272d8cf4094c.jpeg

Знімати стрічку почали на початку серпня. Виходить, група змогла впоратися всього за два місяці. Тепер Until Dawn перейде на етап монтажу і постпродакшену.

Нагадаємо, фільмом займаються PlayStation Productions і Screen Gems. У режисерському кріслі сидить Девід Ф. Сандберг (David F. Sandberg), який зняв фільми жахів "І згасає світло..." і "Прокляття Аннабель: Зародження зла", а також зрежисирував дві частини супергероїки "Шазам!". Сценарій вийшов з-під пера Гері Добермана (Gary Dauberman). У минулому він написав сюжет для фільмів "Воно", "Прокляття Аннабель", "Прокляття черниці".

Адаптація Until Dawn все ще не обзавелася датою прем'єри. Раніше стали відомі імена акторів, які отримали головні ролі. Артисти зіграють нових персонажів, які не зустрічалися в оригінальній грі від Supermassive Games. Автори екранізації пообіцяли створити "лякаючий любовний лист усьому жанру жахів".

Тим часом на ПК і PlayStation 5 світ побачило перевидання Until Dawn. Студія Ballistic Moon перенесла гру на Unreal Engine 5, підтягнула графіку, освіжила пролог тощо. Користувачі поставилися до релізу з холодком - у Steam лише 59 % позитивних відгуків, а піковий онлайн склав лише 2 572 людини. Це один із найслабших результатів серед тайтлів PlayStation. Нижче тільки Concord (697 осіб) і Sackboy: A Big Adventure (610 осіб).

 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.