Перейти к содержанию

Новости Достойний привід повернутися – критики високо оцінили першу DLC для Diablo IV


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Уже за кілька днів відбудеться реліз доповнення Vessel of Hatred для Diablo IV. Після зняття ембарго десятки ігрових видань відразу опублікували свої попередні огляди. Більша частина оцінок виявилася позитивною - у Vessel of Hatred у середньому 85 балів на Metacritic і 86 балів на Opencritic, а рекомендують доповнення 92 % журналістів.

00236.rQMF8Kx.thumb.jpg.aaacfa5a11f1bd6cb8c03f7d6438c438.jpg

З переваг особливо часто відзначають поліпшені механіки геймплея з переробленим прокачуванням і лутом, новий клас Спадкоємця духів і повернення системи найманців. Що ж стосується основної сюжетної кампанії, то вона не всім припала до смаку.

Нижче представлено три випадкові рецензії з різними оцінками:

PC Gamer - 90/100

"У Diablo IV вже були неперевершені бої, де ви відчуваєте кожен удар і бачите, як кожне заклинання осяває кімнату. Але швидкість і видовищність Спадкоємців духів показують, наскільки далеко можна зайти, не втрачаючи при цьому імпакту, яким нехтують багато інших екшен-RPG <...>
Vessel of Hatred - це серце, яке б'ється в Diablo IV: приємні персонажі, за яких хочеться вболівати, різноманітний лут, на який можна полювати, та запеклий експресивний екшен."

Тайлер Колп (Tyler Colp)

IGN - 80/100

"Diablo IV: Vessel of Hatred - приголомшливе доповнення, яке додає в гру чудову нову область для дослідження, чудовий модульний клас, яким я не можу перестати грати, вражаючий дебютний рейд і багато іншого. Але хоча більша частина DLC дійсно чудова, враження трохи псують млява сюжетна кампанія і численні баги. На щастя, зміни механік, значно поліпшена система прогресії, NPC-компаньйони та повернення рунічних слів - усе це великі плюси для Diablo IV, і, схоже, нам доведеться ще почекати, щоб побачити, куди вони приведуть гру."

Тревіс Нортап (Travis Northup)

Hobby Consolas - 78/100

"Я з нетерпінням чекав Vessel of Hatred, і мій намір продовжити вивчення Наханту іншими класами вже говорить, що розширення мені сподобалося. Проте я не можу не вказати на одне серйозне але.
Сюжет цього доповнення не здається мені таким вже й значним, бо він меркне порівняно з попередниками з інших ігор серії. Vessel of Hatred не має такого щільного наповнення, як інші DLC, і хоча я ціную роботу Blizzard, ті, хто бажає побачити продовження історії, зрештою, виявляються змушені платити за гру ще раз. 
На щастя, додатковий контент, новий клас і найманці дають багато годин різноманітного геймплея, а загальні зміни гри, внесені творчою командою, справді хороші."

Девід Родрігес (David Rodriguez)

Реліз Diablo IV: Vessel of Hatred відбудеться 8 жовтня о 02:00 на ПК (SteamBattle.net), PlayStation та Xbox.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.