Перейти к содержанию

Новости Студію Game Freak зламали - злили дані про майбутні проекти Pokémon, Switch 2 та інше


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Автори ігор по Pokémon з Game Freak зазнали хакерської атаки. В результаті зловмисники отримали доступ до величезного масиву даних, частини якого вже плавають по Мережі. У студії офіційно підтвердили витік.

02535.0FTNmvo.thumb.jpeg.cd98a06161551a131147f9f2f8a0d1d2.jpeg

Як свідчить послання від Game Freak, у компанії вкрали колосальний обсяг інформації про поточних і колишніх співробітників, а також про людей, які працюють за контрактом. У відкритий доступ потрапили їхні імена, адреси електронної пошти, номери телефонів тощо. У студії пообіцяли зв'язатися з усіма постраждалими - на відповідну посаду вже визначили людину. У Game Freak вибачилися і запевнили, що вразливість, яка стала лазівкою для хакерів, уже усунуто.

Про що в зверненні студії немає жодного слова, так це про матеріали, що витекли по Pokémon і не тільки. Що користувачі та ЗМІ вже виявили:

  • Купи матеріалів по проектах Game Freak, що готуються. Наприклад, гра за Pokémon з десятого покоління носить робочу назву Gaia. Вона вийде вже на наступниці Switch.
  • Кодова назва наступної консолі Nintendo - Ounce.
  • Вихідні коди ігор по Pokémon. Завдяки цьому стало відомо, що майбутня Pokémon Legends: ZA знаходиться на етапі пізньої "бети". Сюжетна лінія готова, але близько половини побічних квестів не працюють або не завершено.
    • Якщо вірити витоку, Pokémon Legends: ZA мала вийти у 2024 році. Нині ж її планують випустити 2025-го.
  • Інформація про мультиплеєрну гру з робочою назвою Synapse. Її  Game Freak робить у співпраці з авторами Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl та Sand Land з ILCA.
  • Документи розробників та внутрішні листування босів компанії.
  • Анонсований 2021 року серіал із живими акторами за "Покемонами" від Netflix усе ще в розробці. У виробничому пеклі перебуває фільм із новим протагоністом. Є відомості і про сиквел "Детектива Пікачу", але поки незрозуміло, живий він чи його скасували.
  • І багато іншого.

Як поділився власник акаунта CentroLeaks, дані від хакерів продовжують надходити. У спільноті цей витік кличуть "найбільшим в історії Pokémon". У соцмережах і на форумах користувачі діляться цікавими знахідками. Не виключено, що Nintendo незабаром заблокує весь подібний контент.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.