Перейти к содержанию

Новости DON'T NOD чекає на реструктуризацію — можуть звільнити до 69 працівників


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Французька студія DON'T NOD, відома за Life is Strange, Remember Me та іншими іграми, оприлюднила фінансовий звіт за підсумками півріччя. Успіхами компанія не вражає - результати сильно підкосилися через провальні релізи та списання. У підсумку девелопери оголосили, що готуються до реструктуризації.

02579.zmYWD8m.thumb.jpg.2a1fd6d28a9e2028341bc2e090d828da.jpg

Раніше DON'T NOD уже вжила заходів для поліпшення свого становища, але ситуація тільки погіршилася. Щоб утримати позиції "у вимогливій і конкурентній екосистемі", було ухвалено рішення вдатися до реструктуризації. Звільнення можуть торкнутися до 69 співробітників у французькому офісі компанії. Станом на кінець червня в DON'T NOD були зайняті близько 316 осіб.
"Сьогодні ми представили проект реорганізації, який може вивести DON'T NOD на нову траєкторію розвитку. Я повністю усвідомлюю той вплив, який цей задум може мати на всіх наших співробітників. Збереження ресурсів компанії та відновлення її здатності працювати ефективніше в умовах дедалі більш конкурентної та вибіркової галузі - вкрай необхідне."

Оскар Гільбер (Oskar Guilbert), генеральний директор DON'T NOD

Серед цілей реструктуризації перераховані відновлення гнучкості організації, раціоналізація кількості виробничих ліній, адаптація технологій для підвищення ефективності та залучення фінансування.

Компанії довелося списати 24 мільйони євро, пов'язаних із Jusant і Banishers: Ghost of New Eden. Вони продалися далеко не так добре, як розраховували в студії. До того ж DON'T NOD зазнала збитків ще на 7,6 мільйона через два заморожені проєкти. Розробку неназваних ігор поставили на паузу, щоб "перерозподілити ресурси і максимізувати шанси на успіх більш перспективних продуктів на даний момент".

В даний час всередині DON'T NOD триває розробка двох тайтлів під кодовими назвами P10 та P1 , а також сюжетної пригоди Lost Records: Bloom & Rage. Реліз останньої розділили на дві частини – перша половина стартує вже 18 лютого.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.