Перейти к содержанию

Новости Автор Dave the Diver бажає розвивати всесвіт ігри

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Dave the Diver - один із найцікавіших проєктів минулого року, який був зустрінутий вкрай захопленими відгуками. Успішний реліз у червні 2023-го спонукав розробників із Mintrocket зайнятися створенням нових тайтлів саме за франшизою Dave the Diver.

00353.vGMoann.thumb.png.ce14d292e1f24ba8ac3a14da35384b4c.png

Планами поділився особисто глава студії Джехо Хван (Jaeho Hwang) під час нещодавнього інтерв'ю з журналістами VGC на заході Gamescom Asia в Сінгапурі. За його словами, материнська компанія Nexon дала змогу зберегти незалежний статус Mintrocket, завдяки чому студія може повністю зосередитися на розвитку власних IP.

Хван заявив, що автори спеціально не заглиблювалися в передісторії персонажів Dave the Diver. По-перше, це було зроблено для казуальності, але тепер, коли гра стала хітом, є сенс створювати цілі тайтли про кожного з примітних героїв оригіналу.

"Крім сюжетного доповнення, над яким ми зараз працюємо, я як директор хочу створити окремі ігри про кожного персонажа, щоб показати, як вони познайомилися і чим займалися до того, як потрапили в Синю безодню.
У цьому сенсі жанри ігор можуть бути різними. Якщо ми вирішимо створити приквел про самого Дейва, то ми могли б дати йому іншу професію <...> Я справді хочу показати, як він ріс, як став дайвером і як зрештою опинився в Синій безодні.
Є також Кобра, один із наших головних героїв, який фігурував у моєму минулому проєкті Evil Factory. Він був торговцем зброєю, у якого відкликали ліцензію, і після цього він пішов на спокій і насолоджувався життям. Але щось же з ним трапилося, раз він вирішив вирушити в Синю безодню. Тож я дійсно хочу розповісти подібні історії в інших іграх."

Джехо Хван

Розробник також додав, що не має наміру сильно розширювати студію, навіть незважаючи на фінансові успіхи. Натомість Хван хоче зберегти маленький колектив із 20–30 осіб, бо «так легше комунікувати і бути на одній хвилі».

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.