Перейти к содержанию

Новости У Beyond Good & Evil 2 новий творчий керівник

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Уперше Ubisoft заговорила про Beyond Good & Evil 2 ще в далекому 2008 році, але гра досі не побачила світ. Компанія вкотре (вже в тридцятий раз, якщо вірити підрахункам PC Gamer) підтвердила, що розробка сиквела триває, а також представила нового творчого керівника проєкту.

02633.PgEgw_9.jpg.249b3107d6a7596e1dee7cef3ee2cd4b.jpg

Тепер біля керма стоїть Фавзі Месмар (Fawzi Mesmar) - творчий директор і гейм-дизайнер із понад двадцятирічним досвідом. Раніше його вже залучали до нагляду за виробництвом Beyond Good & Evil 2 як одного з віцепрезидентів Ubisoft.
"Радий повідомити, що я приєднався до команди Beyond Good & Evil 2 як творчий керівник. Я працюю з цими людьми над амбітною грою вже впродовж кількох років і особисто переконався в їхніх талантах. Я стою на плечах креативних мастодонтів, які підтримували колектив до мене. І я сподіваюся продовжити створювати гру, яка по-справжньому унікальна і повинна порадувати геймерів."

Фавзі Месмар у LinkedIn

Месмар прийшов на заміну «своєму покійному другові та колегі» Емілю Морелю (Emile Morel), який помер улітку 2023-го у віці сорока років.

У недавньому матеріалі інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) повідомив, що частину девелоперів Prince of Persia: The Lost Crown спрямували, зокрема, на розробку другої Beyond Good & Evil. За словами співрозмовників журналіста, багато хто в компанії не розуміє, чому Ubisoft продовжує вкладати величезні гроші у створення гри, у якої немає шансів відбити ці нечувані витрати.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.