Перейти к содержанию

Новости Фанати Alan Wake працюють над короткометражкою за мотивами гри


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник
Днями команда Rebel Monkey Production опублікувала трейлер свого короткометражного фільму за всесвітом Alan Wake. Ролик одразу ж викликав захоплені відгуки на Reddit, де незалежних творців похвалили за якість виконання.

alan_wake-hero.thumb.jpg.51393416ae5ba50be39ed40a046221dc.jpg

Картина під назвою Alan Wake: Unfinished Chapter, що готується, розповість про двох агентів ФБР, які розслідують низку зникнень у селі Рейвін, штат Пенсільванія. Події не припиняються навіть після затримання єдиного підозрюваного - письменника Джейкоба Гарріса, який мріє стати таким же, як Алан Вейк. Тепер у агентів не залишається іншого виходу, окрім як вислухати Гарріса і розібратися з лихом.

Для завершення виробництва фанатам потрібно зібрати $3000 на IndieGoGo. На момент написання новини небайдужі глядачі вже задонатили $1660, а до кінця кампанії залишилося ще 15 днів. Фільм планують випустити за кілька місяців. Спочатку його покажуть на різних кінофестивалях, а потім опублікують у відкритому доступі.

"Наразі ми вклали в проєкт близько 5-7 тисяч доларів. Хоча самі зйомки проходили протягом одного дня, на підготовку пішло багато часу та ресурсів - від виготовлення та купівлі реквізиту до написання сценарію та створення розкадровки <...> Для нас це кіно - справа любові та данина поваги грі, що вплинула на багатьох із нас. Ваш внесок допоможе нам створити якісний короткометражний фільм, яким фанати зможуть насолоджуватися. Ми сподіваємося, що він надихне на створення нових творчих робіт за цим всесвітом, що доповнюють спадщину Алана Вейка."

Станіслав Пуздряк (Stanislav Puzdriak), глава Rebel Monkey Production

Нагадаємо, нещодавно Alan Wake II отримала останній сюжетний додаток The Lake House і великий апдейт. Що ж до самої Remedy, студія займається розробкою FBC: Firebreak — кооперативного шутера по всесвіту Control.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.