Перейти к содержанию

Новости "BioWare повернулася" - журналісти в захваті від Dragon Age: The Veilguard

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Через 3 дні відбудеться реліз Dragon Age: The Veilguard, а вже сьогодні після зняття ембарго десятки ігрових видань опублікували свої фінальні огляди. Більша частина оцінок виявилася позитивною - на момент написання новини у Dragon Age: The Veilguard у середньому 84 бали як на Metacritic, так і на OpenCritic, а рекомендують гру 83 % журналістів.
dragon_age_the_veilguard-hero_2(1).thumb.jpg.4a1e989d65879f7eb818431e2536c237.jpg
У більшості рецензій хвалять сюжет, персонажів та ігровий процес, однак не всім припав до смаку перехід у бік екшен-RPG без детального контролю над супутниками. Журналісти також залишилися задоволені оптимізацією, хоча і відзначили втрату кадрів в особливо навантажених сценах з безліччю заклинань.

Нижче представлено чотири випадкові рецензії з різними оцінками:

Eurogamer - 100/100

"Винятковим є те, чого BioWare вдалося досягти незважаючи на весь тиск, з яким студія стикалася з моменту виходу Dragon Age: Inquisition 10 років тому. З голови до п'ят The Veilguard сповнена принад у механіках і оповіданні. Вона тепла і гостинна, кумедна й епічна. Епічна до такої міри, що, як мені здається, встановить нову планку не тільки для BioWare, а й для жанру рольових ігор загалом. The Veilguard одна з найкращих RPG і за сумісництвом найбільш сильна і гучна відповідь, яку BioWare могла б дати тим, хто сумнівається. The Veilguard неймовірна, а BioWare повернулася."

Роберт Перчес (Robert Purchese)

IGN - 90/100

"Dragon Age: The Veilguard оживляє легендарну серію і не залишає сумнівів у тому, що вона заслуговує на своє місце в пантеоні рольових ігор. Наступній Mass Effect доведеться дуже нелегко, і я навіть не уявляла, що скажу це так рано. Приємна бойова система, кінематографічність, фантастична партія компаньйонів із захопливими сюжетними лініями і тонке опрацювання персонажів - ось крила, на яких летить цей тріумфальний дракон Північним Тедасом, завершуючи його історію приголомшливим фіналом із запам'ятовуваним ланцюжком складних рішень із наслідками. І навіть якщо ми ніколи не побачимо наступної Dragon Age, то, принаймні, серія піде на високій ноті."

Леана Хафер (Leana Hafer)

PC Gamer - 79/100

"Найбільше я боялася, що Dragon Age: The Veilguard виявиться незабутньою. Це не так. У мене є багато критичних зауважень з приводу того, як нова гра співвідноситься з історією серії, але це все ж краще, ніж байдужість. У мене були свої проблеми з кожною Dragon Age після Origins, починаючи з локацій, що повторюються, і геймплею Dragon Age 2 і закінчуючи порожнім відкритим світом Inquisition. The Veilguard пропонує чудовий екшен, цікаве дослідження і візуальну пишність, але за мірками серії, що славиться складними моральними дилемами, вибір тут зробити надто вже легко. Згодом гравці почнуть палке обговорення спадщини The Veilguard у рамках серії, але, принаймні, вона у гри хоча б є."

Лорен Мортон (Lauren Morton)

CD-Action - 60/100

"Dragon Age: Veilguard залишає у нас враження, що ми купили не той тайтл, адже замість справжньої RPG ми отримали посередній пригодницький екшен. Розтягнутий до межі сюжет, погано опрацьований світ і одноманітні елементи геймплея мало не до сліз набридли мені."

Кшиштоф Кемпскі (Krzysztof Kempski)

Dragon Age: The Veilguard вийде 31 жовтня о 19:00 на ПК (SteamEpic Games Store), PlayStation 5 та Xbox Series

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Цветовая гамма отталкивающая, надеюсь остальное будет норм, хотя верится слабо

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.