Перейти к содержанию

Новости Старт раннього доступу до Path of Exile 2 відклали до 6 грудня

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Grinding Gear Games збиралася відправити Path of Exile 2 у ранній доступ уже 15 листопада, але в підсумку ухвалила рішення відкласти старт на три тижні. "На час наших запусків люди планують відпустку і вихідні, але ми були змушені так вчинити", - з гіркотою в голосі повідомив гейм-директор Джонатан Роджерс (Jonathan Rogers).

02700.yC9XFS-.thumb.jpg.6f122eb6c13cb061057ee9a43569e697.jpg

За його словами, справа не в самій грі, а в серверній інфраструктурі - команда витратила набагато більше часу на підготовку, ніж планувала. Щоб мікротранзакції коректно працювали як у першій Path of Exile, так і в сиквелі, довелося створити купу нових систем і забезпечити зворотну сумісність тільки старих даних із цими системами.
"А коли ви починаєте переносити настільки старі бази даних з величезною кількістю інформації, то знаходите там усілякі дивні речі. Яким чином кілька акаунтів отримали одне й те саме ім'я? Чому в кількох акаунтів одна й та сама адреса електронної пошти?! Як так вийшло, що кілька акаунтів отримали один і той самий ідентифікатор у Steam?!"

Джонатан Роджерс

У Grinding Gear Games не хочуть, щоб користувачі втратили свої покупки або втратили доступ до облікового запису. Також колектив має намір зробити все можливе, щоб сервери не впали через високе навантаження на релізі.

"З огляду на все це ми вирішили відкласти запуск. Це повністю моя вина. Я не залишив достатньо часу для завершення цієї роботи. Мені справді шкода, це дуже боляче та прикро."

Джонатан Роджерс

Тепер доторкнутися до Path of Exile 2 у ранньому доступі вдасться тільки з 6 грудня на ПК (Steam, EGS), PlayStation 5 і Xbox Series. Через місяць розробники організовують пряме включення, в рамках якого покажуть весь контент з раннього доступу.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.