Перейти к содержанию

Новости Третій і четвертий розділ Deltarune «100% вийдуть у 2025 році»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

31 жовтня Deltarune виповнилося шість років – з цього приводу творець гри Тобі Фокс (Toby Fox) оприлюднив святкове звернення. У ньому розробник нарешті поділився терміном виходу нових розділів. Щоправда, поки що лише для двох із запланованих трьох.

02715.BfuSURl.thumb.jpeg.ee3fd3fd16293d8de4791bf69f1245f5.jpeg

Девелопер абсолютно впевнений, що третій і четвертий розділ побачать світ наступного року.

"Я дуже хочу показати вам, що ми зробили за шість років. Третій і четвертий розділи 100 % вийдуть у 2025 році. Точніший таймінг усе ще залежить від того, як просуватиметься процес локалізації та портування на консолі. Будь ласка, почуйте, як я дряпаю кришку в спробі вибратися з труни, в якій мене замурували."

Тобі Фокс

Нагадаємо, перший розділ Deltarune дістався геймерів у 2018 році, а другий — у 2021-му. Поки що зіграти в них можна безкоштовно на ПК, PlayStation і Switch, але Фокс попереджав, що за наступні розділи вже доведеться заплатити.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.