Перейти к содержанию

Новости Через 20 років Konami розкрила ім'я актриси, яка озвучила Єву у Metal Gear Solid 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Ще однією загадкою у світі стало менше. Протягом двадцяти років фанати ламали голову, хто ж озвучив шпигунку Єву з Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Нарешті карти розкрила сама Konami, випустивши свіжий ролик із циклу Metal Gear Solid Legacy Series.

02793.V9ZbQR2.thumb.png.e278b136934b1e872b688df3c6c35a93.png

Але навіщо взагалі було потрібно було використовувати псевдонім? Бенсон розповіла, що на момент виходу гри її ім'я було міцно пов'язане з проектами для сімейної та дитячої аудиторії. Тож приписувати себе до Metal Gear Solid 3, у якій порушуються серйозні, дорослі теми, було досить ризиковано. "І тоді [режисер озвучування] Кріс Циммерман Солтер сіла поруч зі мною і сказала, що доведеться змінити моє ім'я", - поділилася Бенсон.

Але навіщо взагалі потрібно було використовувати псевдонім? Бенсон розповіла, що на момент виходу гри її ім'я було міцно пов'язане із проектами для сімейної та дитячої аудиторії. Так що приписувати себе до Metal Gear Solid 3, в якій порушуються серйозні, дорослі теми, було досить ризиковано. "І тоді [режисер озвучування] Кріс Циммерман Солтер сіла поруч зі мною і сказала, що доведеться змінити моє ім'я", - поділилася Бенсон.

У ремейку Єва знову заговорить голосом Джоді Бенсон. Здебільшого Konami використовувала старі звукозаписи для оновленого триквела, але Джоді разом із колегою Девідом Хейтером (David Hayter), який озвучив Снейка в іграх серії Metal Gear, натякнули, що все ж записали додаткові репліки для Metal Gear Solid Δ.

Дати виходу у ремейку, як і раніше, немає. Він готується вийти на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.