Перейти к содержанию

Новости У Clair Obscur: Expedition 33 додали парування, надихнувшись Sekiro

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У бесіді з виданням Edge творчий керівник Clair Obscur: Expedition 33 Гійом Брош (Guillaume Broche) розповів, що черпав натхнення в тому числі з інших проектів. Як приклад від навів механіку парирування з Sekiro: Shadows Die Twice.

02853.ZDW2xfN.thumb.jpg.8168b16000e42e63c06a657a25e77f9e.jpg

У Clair Obscur: Expedition 33 покрокові бої, але це не завадило Брошу впровадити в неї систему парування, як у Sekiro.

"Я хотів зробити покрокову гру, то водночас я втомився від них. Мені хотілося створити щось, що відчувалося б свіжим. Тоді я грав у Sekiro і впіймав себе на думці: «Мені подобається парирувати. Чому я не можу парирувати у своїй грі?»"

Гійом Брош

Розробник протестував задум на ранньому прототипі Expedition 33 і "все одразу стало на місце". Подібні механіки вже зустрічалися в проєктах із покроковими битвами на кшталт Super Mario RPG і Lost Odyssey. Однак Брош упевнений, що індустрії не вистачає покрокових ігор із реалістичною графікою, тому він бачить великий потенціал у Clair Obscur: Expedition 33.
"Я вирішив, що якщо ніхто цього не зробить, це зроблю я. І я спробував зробити бойову систему більш захоплюючою для людей, яким не подобаються покрокові битви. Але я зберіг стратегічне ядро."

Гійом Брош

На думку творчого керівника, його рішення підвищать залученість геймерів у бій. У Clair Obscur: Expedition 33 можна не тільки парирувати, а й контратакувати, а на пізніших етапах і відстрибувати від будь-якого удару противника. "Так покрокові битви дарують зовсім інші відчуття, коли вам потрібно читати анімації ворогів", - упевнений Брош.

Реліз Clair Obscur: Expedition 33 відбудеться навесні 2025-го на ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 та Xbox Series, включаючи Game Pass. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.