Перейти к содержанию

Новости Тім Міллер: епізод про Concord із Secret Level «покаже потенціал всесвіту»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Sony відправила невдалий шутер Concord на дно разом зі студією Firewalk, яка його створила. Однак проєкт продовжить жити в антології Secret Level від стримінгу Prime Video і Blur Studio Тіма Міллера (Tim Miller). Той дав інтерв'ю виданню Rolling Stone, де розповів про створення шоу, а також поділився думкою про долю Concord.

Вибрали головне із розмови:

Як створюється шоу

• Коли Міллер пітчив ідею серіалу "Любов. Смерть. Роботи" разом із Девідом Фінчером (David Fincher), він використовував трейлери відеоігор. Однак ідея створити набір екранізацій цих самих ігор прийшла до нього далеко не відразу. Насамперед він звернувся до студій, з якими вибудовував стосунки впродовж кількох років.
    За словами Міллера, більшість позитивно поставилася до його пропозиції, але рівень бажаного контролю різнився від команди до команди. Деякі були готові мало не сліпо довіритися режисерові, тоді як інші хотіли узгоджувати "кожне слово і кожну кому, бо франшиза дуже важлива".

02862.eNNuYm-.thumb.jpg.1bea1a627a127fff8bf23568c4442fc1.jpg

Кіану Рівз (Keanu Reeves) в епізоді з Armored Core.

02865.lfJ3xHY.thumb.jpg.5936ecf824ab3470e1ef20463215bd2e.jpg

Armored Core

02864.4wQujuj.thumb.jpg.4ec9e7e84789b3d21492326b13ab7af8.jpg

Dungeons & Dragons.

02863.7biYCU9.thumb.jpg.e8364a1c2dd375297563e982736308dd.jpg

Mega Man.

• Після укладення угоди студії почали надсилати Міллеру матеріали з інтелектуальної власності, зокрема «Біблії» кожної гри — вони містять всю необхідну інформацію про світ проекту. Сценаристи відштовхувалися від них під час написання сюжету кожному за епізоду.
  • Письменники, які вигадали ідею для історії, і автори сценарію для Secret Level — не одні й ті самі люди.
  • Міллер намагається з повагою ставитися до першоджерела. Завжди є причина, через яку людям подобаються певні книжки, ігри тощо - з нею потрібно рахуватися. Однак у Голлівуді далеко не всі поділяють точку зору Міллера.
"Деякі режисери ігнорують це на свій страх і ризик. Я цей підхід не розумію. Я розмовляю зі сценаристами, і нерідко ті прямим текстом кажуть мені, що їм не подобається першоджерело. І я такий: "А якого х*я ти тоді взявся за адаптацію? Чому ти працюєш над екранізацією книги, якщо вона тобі не подобається?""
  • У Secret Level команда зосередилася не на одному жанрі чи епосі — антологія покликана відзначити всю ігрову індустрію, а не тільки інтерактивні розваги. Наприклад, Міллер хотів включити до шоу «Монополію» чи інші настільні ігри.

02868.zbNzpTU.thumb.jpg.f683eaa656e61d1bdd77ebc43b8b3ddc.jpg

Concord.

02869._uXUMc-.thumb.jpg.d27a6888b5915d69ab46e518c7cd789b.jpg

Warhammer 40K.

02866.xxpawns.thumb.jpg.e319d52a69496de479a275749ac84e9e.jpg

Spelunky.

02867.V5I8J73.thumb.jpg.12499ef994011b5942fce4d4078f1178.jpg

Pac-Man.

Про дилему Concord
  • Один з епізодів Secret Level присвятять Concord - його не приберуть навіть після закриття шутера.
"Не було більш милої та залученої у виробництво групи девелоперів, ніж автори Concord. Чесно, гадки не маю, чому задумка не спрацювала. Я знаю, що вони старалися з усіх сил. Це була група талановитих творців, і мені страшенно шкода, що в підсумку все вийшло саме так."
  • Режисер не шкодує, що епізод із Concord залишиться в Secret Level, оскільки він вийшов досить добротним: «У ньому ви можете побачити весь потенціал цього світу та його персонажів».
  • Міллер сподівається, що Secret Level відкриє більше можливостей у всьому медіапросторі. Один із таких варіантів — надихнути девелоперів на продовження роботи над сплячими чи забутими франшизами.

Антологія Secret Level стартує 10 грудня. Загалом для неї заготовили 15 серій, кожна з яких має свою тривалість. Глядачам необов'язково досконально вивчати лор ігор, щоб не загубитися під час перегляду, але епізоди все ж таки заточені під фанатську аудиторію.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.