Перейти к содержанию

Новости Чутка: Mortal Kombat 1 не отримає ще одне DLC після слабких продажів Khaos Reigns

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Якщо вірити користувачеві FateUnknown, відомому автору витоків щодо Mortal Kombat, NetherRealm Studios відмовилася від запланованих DLC для Mortal Kombat 1. Виною тому посередні продажі доповнення Khaos Reigns.

03056.5-vkRbV.thumb.jpeg.eaca636f5af70b6458105102a6604d37.jpeg

За відомостями FateUnknown, команда готувалася зайнятися другим сюжетним розширенням, а також випустити третій набір персонажів. Але всі плани накрилися мідним тазом, оскільки NetherRealm скасувала подальші контентні добавки.

Автор витоків також розповів, що один-два камео-персонажі можуть потрапити в гру, оскільки роботу над ними вже завершено. Однак у нього немає впевненості, що NetherRealm все ж таки випустить їх.

У коментарях користувачі розділилися на два табори: когось звістка по-справжньому здивувала, а інші побачили в цьому закономірність, оскільки NetherRealm "виставила цінник у 50 чортових доларів за дві години сюжету".
"Вони просили якусь божевільну суму. Я все своє життя обожнюю MK, але я все ще чекаю на знижку, тому що я не буду платити стільки бабок за DLC, дурниці! Особливо з урахуванням того, скільки я вже їм віддав."

Користувач Reddit з ніком Kutleki

Якщо інсайд виявиться вірним, Kombat Pack 2 може стати останнім доповненням для файтингу. Нещодавно розробники випустили на арену Примарне обличчя, а пізніше відбудеться реліз Конана-варвара і Термінатора T-1000. Судячи з кількості відгуків у Steam (вони ще й "вкрай негативні"), Khaos Reigns дійсно привернула мізерну кількість людей.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.