Перейти к содержанию

Новости PlayStation позбудеться ще одного ветерана - Шухей Йошида піде в січні

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Шухей Йошида (Shuhei Yoshida) оголосив, що скоро покине Sony Interactive Entertainment. Його фінальним днем у компанії стане 15 січня. На його думку, зараз саме час рухатися далі.

03057.ZOn2I-j(1).thumb.jpeg.89dedcdcaf403ea57690353a095862d2.jpeg

Йошида присвятив компанії понад 30 років. Він приєднався до Sony в 1993-му, за рік до релізу першої PlayStation, і за весь час побував на різних керівних позиціях. Спершу він займався зв'язками з видавцями та розробниками в Японії, щоб допомогти їм створити ігри для PlayStation. Пізніше він став президентом Sony Computer Entertainment, а з 2019 року відповідає за підрозділ PlayStation Indies і взаємодію з незалежними командами.

Керівник задумався про завершення кар'єри в SIE ще минулого року: «Коли трапилася 30-та річниця моєї роботи тут, я подумав: „Хмм, можливо, мені саме час рухатися далі“. Ну, знаєте, у компанії все йде добре». Також він наголосив, що у PlayStation підросли нові покоління управлінців, якими він захоплюється.

Найкращий спогад від роботи в  layStation у нього пов'язаний із перемогою Journey у категорії «Гра року» на DICE Awards 2013. Sony виступила видавцем для проекту.

"[Journey] здолала всі ці ААА-тайтли, думаю, таке сталося вперше за історію індустрії. <...> Уся публіка встала на ноги, а зал був заповнений щастям і дивовижним відчуттям того, що така маленька гра справила такий великий вплив на життя людей."

Шухей Йошида

За словами фахівця, після розлучення з SIE він не планує йти на пенсію. Він хоче залишитися в індустрії та продовжити допомагати незалежним розробникам.

Шухей Йошида - значуща фігура у сфері відеоігор. Його внесок був відзначений низкою нагород на кшталт BAFTA, тому розробники і прості геймери поспішили засипати керівника теплими словами. Наприклад, бос Xbox Філ Спенсер (Phil Spencer) написав, що Йошида завжди був чудовим представником і захисником індустрії, творців і самих гравців.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.