Перейти к содержанию

Новости Кіану Рівз потрапив у Secret Level через любов до анімації та шоу «Кохання, смерть та роботи»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Кіану Рівз (Keanu Reeves) став частиною антології Secret Level від Amazon - він знявся для епізоду, присвяченого франшизі Armored Core. В інтерв'ю сайту GamesRadar+ творець шоу Тім Міллер (Timothy "Tim" Miller) розповів, що актор сам зв'язався з ним, тому що любить анімацію та серіал "Кохання, смерть і роботи" зокрема.

03099.00PTTgp.thumb.jpeg.39a2b9e9abdc034160d3d4d42e8254e0.jpeg

За словами Міллера, спочатку Рівз прийшов поговорити про зовсім інший проєкт, але в підсумку розмова все одно перейшла на "Любов, смерть і роботів". Він попросив Міллера розповісти про антологію більше, а також заявив, що нерівно дихає до анімації. Тоді режисер і згадав, що у виробництві перебуває Secret Level, а також запропонував акторові взяти участь. Новий проєкт настільки зацікавив Рівза, що йому було байдуже, яка роль йому дістанеться.
"Тож я запитав Дейва [Вілсона]: "Якби Кіану Рівз став частиною твого серіалу, на яку роль ти б його поставив?" І спершу Дейв думав, що я жартую щодо участі Кіану Рівза."

Тім Міллер

Сам Вілсон при цьому заявив, що події розвивалися дещо інакше. Він пояснив, що Міллер полюбляє надиктовувати свої повідомлення в телефон, тому часто одержувачі змушені розшифровувати нісенітницю, яку він надсилає. "Я отримав повідомлення "У нас є що-небудь для піаніно?" І я такий, чого-чого? Пізніше я все зрозумів і, так, не повірив у це", - поділився продюсер.
Так чи інакше, Рівз з'явився в проєкті на досить пізньому етапі, тому вільних ролей залишилося не так і багато. Але йому все ж знайшли містечко в серії за Armored Core. Актор не тільки озвучив персонажа, а й подарував йому свою зовнішність.

Однак не всім так пощастило, як Кіану. Наприклад, Міллер згадав, що їм довелося відмовити одному британському акторові, тому що в поточному сезоні просто не залишилося вакантних ролей. Якщо вірити режисерові, наступного сезону він покличе ще більше артистів. Схоже, він із командою розраховує продовжити Secret Level щонайменше ще на сезон.

"Як і в будь-якій іншій професії, в кіноіндустрії є безліч любителів відеоігор. Тож, якщо у них з'являється шанс взяти участь у чомусь цікавому, вони його не упустять. Мені не склало особливих труднощів умовити кого-небудь стати частиною Secret Level."

Тім Міллер

Антологія Secret Level стартує 10 грудня на Prime Video. Загалом заготовили п'ятнадцять епізодів, кожен із яких пов'язаний із певною грою або цілою франшизою на кшталт Pac-Man, Mega Man, Dungeons & Dragons тощо. Крім Кіану Рівза в серіалі взяли участь Арнольд Шварценеггер (Arnold Schwarzenegger), Кевін Харт (Kevin Hart), Лора Бейлі (Laura Bailey) та інші.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.