Перейти к содержанию

Новости Ерік Бароні: "скелет" Haunted Chocolatier готовий, але попереду ще багато роботи

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Якийсь час тому творець Stardew Valley Ерік Бароні (Eric Barone; відомий під ніком ConcernedApe) почав робити нову гру під назвою Haunted Chocolatier. Розробку довелося перервати через велике оновлення для Stardew Valley, і відтоді про "шоколатьє" звісток практично не було. Нарешті девелопер накатав цілий пост, у якому розповів про поточний стан гри.

03170.JHFDSfA.thumb.png.b066633b751201fdfd4d22f61f16dacf.png

Він нагадав, що спочатку планував апдейт 1.6 для Stardew Valley як невеликий патч без будь-яких добавок. Однак з часом на латочку один за одним налипли нововведення, а оновлення роздулося до величезних масштабів. І навіть коли воно вийшло на ПК, Бароні не зміг відірватися від розробки, бо був залучений до процесу вичісування багів, портування тощо.
"Мені трохи сумно, що Haunted Chocolatier стала поступово покриватися пилом... Але така моя реальність. Stardew Valley - велика і популярна гра, і я дуже прив'язаний до неї. Також у мене сильне почуття обов'язку перед усіма людьми, які купували Stardew Valley впродовж багатьох років, що й надало мені рідкісну можливість стати розробником інді-ігор. Тож відпускати SV важко навіть на деякий час, щоб я зміг попрацювати над проєктом, який ще не став чимось сформованим і важливим для людей."
За словами Бароні, ще до того, як переключитися на Stardew Valley, він зробив досить багато всього щодо Haunted Chocolatier: "Я створив вертикальний зріз проєкту, по суті, скелет, у якому майже всі кістки вже на своїх місцях". Його мета на найближчий час - довести вже створені елементи до прийнятного стану, додати відсутні складові, а також наростити "м'ясо" у вигляді контенту.

Над Haunted Chocolatier Ерік продовжує працювати самотужки, тому що йому так комфортно. Пізніше він все ж може прийняти допомогу в питаннях технічного плану. Девелопер не має наміру відправляти гру в ранній доступ, збирати кошти через краудфандинг або відкривати попередні замовлення, щоб усе це не чинило на нього додаткового тиску. Йому вже вистачає переживань через те, що він анонсував тайтл занадто рано.

"Я не випущу гру, доки вона не буде готова, і я сам не буду нею цілком задоволений. Мені здається, цього ж хотіла б і більшість людей."

Бароні повідомив, що в майбутньому можуть з'явитися й інші апдейти по Haunted Chocolatier. Однак якщо період радіомовчання затягнеться, не варто думати, що розробка занедбана.

"Просто колись у мене є натхнення щось постити, а в інші моменти - ні. Я вважаю за краще пропадати і працювати в ізоляції, перериваючись на повідомлення лише тоді, коли можу поділитися чимось по-справжньому цікавим."

За його словами, не варто сумніватися, що роботу над Haunted Chocolatier буде завершено – гра обов'язково вийде. Раніше девелопер говорив, що проект вирушить на ПК і можливо на консолі.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.