Перейти к содержанию

Новости В основі нової гри від автора The Stanley Parable лежить пережите ним вигоряння

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Один із творців The Stanley Parable Дейві Рідін (Davey Wreden) разом зі студією Ivy Road готує Wanderstop - затишну гру про чай і зміни. У випущеному нещодавно трейлері гейм-дизайнер не тільки озвучив дату релізу, а й розповів про процес створення тайтла.

03221.tV-rb-O.thumb.jpg.a5fc0334a2d203afa989a81365ce4980.jpg

Головною героїнею Wanderstop стала Альта, яка колись брала участь у бійцівських турнірах. Їй доведеться відвернутися від свого минулого і зайнятися господарюванням у чарівному чайному магазинчику. Однак дівчина не хоче там перебувати і не сприймає цей поворот долі як можливість зробити перепочинок.

Як розповів Рідін, після завершення роботи над The Stanley Parable і The Beginner's Guide, він виявився вичавлений як лимон.

"Я серйозно вигорів і навіть думав, що більше ніколи не буду займатися наративом для ігор. І тоді я вирішив зробити затишний тайтл, щось просте і спокійне, що дасть мені змогу зцілитися і повернути баланс життя.
Доволі швидко я зрозумів, що не знаю, як спроектувати затишну гру. Тут-то стрес і навалився на мене з тією ж силою. Щось потрібно було змінювати. Я почав потихеньку брати елементи свого вигорання і відчуття безнадії та вбудовувати їх в розповідь проєкту. І раптово затишність стала дуже цікавим творчим обмежувачем. Як потрібно розповісти справді неприємну і гнітючу історію у форматі, заточеному під комфорт?"
Зазвичай протагоністи подібних затишних ігор завжди раді зайнятися роботою, але Альта не така. Ситуація, в якій вона опинилася, дуже на неї тисне, тому вона прагне покинути це місце. І авторка задається питанням: чи зможе ця мила чайна допомогти войовниці відчути себе краще?
"Процес зцілення досить неприємний і болісний, і я хочу дізнатися, як це зробити. Мені хочеться вірити, що можливо залишити стару версію себе позаду і стати кимось новим, кращою версією себе. Кимось, хто вміє відпочивати, а також у силах підтримувати внутрішній спокій. Але як же важко цього досягти, боже мій."

Wanderstop вийде 11 березня на ПК (Steam) та PlayStation 5.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.