Перейти к содержанию

Новости CD Projekt вилаяла Дага Кокла за слова про появу Геральта в новому «Відьмаку»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У серпні Даг Кокл (Doug Cockle), який озвучив Геральта з Рівії в трилогії The Witcher, кинув гучну фразу, мовляв, його персонаж стане частиною четвертого "Відьмака". У недавньому інтерв'ю він зізнався, що ці слова неприємно йому відгукнулися.

witcher_3_wild_hunt_blood_and_wine-10.thumb.jpg.67b0b3a7929c84f9a95e6e21c2b3659d.jpg

Нагадаємо, Кокл заявив, що Білий Вовк повернеться в The Witcher 4, але не як головний герой. При цьому актор зазначив, що сценарію поки не бачив. Тепер же він повідомив, що CD Projekt дала йому за це прочухана, оскільки розробники самі ще нічого не публікували.
"Я не знаю, наскільки слова про [присутність Геральта в четвертій частині] правдиві. Я відштовхувався від чуток. Мені здавалося, я чув, що хтось із CD Projekt говорив, мовляв, Геральт з'явиться в The Witcher 4, але при цьому головним героєм він не буде. Тепер я й не знаю, чи правда це."

Кокл уточнив, що CD Projekt заборонила йому розповідати про наступну гру. "Так що, правду кажучи, я не знаю, якою вона вийде", - сказав актор.

Нагадаємо, наприкінці листопада CDP повідомила, що четвертий "Відьмак" перейшов на стадію повноцінного виробництва. Команда не має наміру повторювати помилку, допущену в Cyberpunk 2077, тому трейлери та інші промоматеріали не опублікують занадто рано.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.