Перейти к содержанию

Новости Актор, який зіграв Джона Марстона в RDR, завів OnlyFans — нюдсів не чекайте

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Роб Вітхофф (Rob Wiethoff), який виконав роль Джона Марстона в першій і другій Red Dead Redemption, обзавівся сторінкою на OnlyFans. Сайт міцно асоціюється з дорослим контентом, але актор не планує викладати подібне.

03239.rquTs2t.thumb.jpg.8103a703ddadf75a5df425c06de75daf.jpg

Під відео з анонсом набралося безліч коментарів - від жартів про оголення до запитань, чи знає Роб, що OnlyFans із себе представляє. Пізніше Вітхофф написав вичерпний коментар і навіть виклав окреме відео, де пояснив сенс своєї затії.
"Я без будь-якого сорому заводжу обліковий запис там, де я спробую стати кращою версією себе і, можливо, допоможу іншим. Також я буду заробляти гроші, генеруючи їх. Ви не побачите мене там голяка, а контент не буде сексуалізований. З урахуванням усього цього ви можете підтримати мене, оформивши підписку, або ж проігнорувати. <...> Ви побачите, чим я харчуюся щодня і як займаюся фізкультурою. Ось і все."
Головна мета Вітхоффа - привести себе у форму, а сторінка на OnlyFans допоможе відстежувати прогрес. Також він попередив, що не є експертом у галузі фізичної підготовки або харчування. Він не закликає людей повторювати за ним, а лише сподівається, що весь процес буде захопливим.

Як повідомляє IGN, у перших постах актор дійсно не виклав нічого кримінального. Наприклад, він уже описав свій підхід до споживання води та розповів про харчові звички.

Щодо самих ігор із серії Red Dead Redemption, у них все добре. В останньому на даний момент звіті йдеться, що загальні продажі всієї серії перевалили за 92 мільйони копій.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.