Перейти к содержанию

Новости У Borderlands 4 буде менше туалетного гумору, заявив її наративний директор

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Дурні жарти з Borderlands 3 мало кому сподобалися, і в Gearbox Software взяли критику до відома. Як заявив наративний директор Сем Вінклер (Sam Winkler), Borderlands 4 - найамбітніша гра студії, в якій градус туалетного гумору буде знижено.

03342.DT_tDlD.thumb.png.84147839df9a984486f61e0d90c09ee4.png

За словами Вінклера, під час виробництва четвертої частини Gearbox співпрацює з "одними з найкумедніших сценаристів", яких найняли за контрактом. У коментарях зазначили, що поки що всі випущені матеріали щодо Borderlands 4 навіюють похмурішу і серйознішу атмосферу. "Тепер нас чекає чорний гумор замість жартів про пердеж? Будь ласка, скажи так", - твітнув один із користувачів.

Керівник підкреслив, що поки не може вільно говорити про наповнення Borderlands 4, але він залишається вірним своєму переконанню, що в третій частині переборщили з туалетним гумором. Однак не варто розраховувати, що в прийдешній грі його не буде зовсім.

"Я не буду стверджувати, що в грі зовсім немає туалетів, але якщо слово "скібіді" все ж таки в ній опиниться, поки я на своїй посаді, я реально розревуся. Пол Тассі пожартував, що в нас буде гармата з назвою "хать-тьфу", і один із розробників потім поцікавився, чи правда це. Мені ж захотілося засунути руку в подрібнювач харчових відходів."

Сем Вінклер

Нагадаємо, Вінклер брав участь і при створенні Borderlands 3, чого зовсім не соромиться: «Мій вклад досить пристойний. Зрештою, мене зробили одним із провідних сценаристів» .

Borderlands 4 побачить світ у 2025 році на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.