Перейти к содержанию

Новости SEGA думає про запуск свого підписного сервісу відеоігор

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У недавньому інтерв'ю BBC президент SEGA Сюдзі Уцумі (Shuji Utsumi) заявив, що компанія розглядає можливість відкриття власного ігрового сервісу на кшталт Xbox Game Pass або PlayStation Plus. За його словами, вже зараз співробітники SEGA "обговорюють дещо, про що він поки не може говорити в подробицях".

5adff460-bd4e-11ef-a164-7d6c07cbd92c.png.webp.68b05fd3f93f12b75fed0c83e0e16a49.webp

Як помітили аналітики, для залучення аудиторії до передплатного сервісу потрібна значна бібліотека різноманітних відеоігор. Ймовірно, саме з цієї причини SEGA і почала відродження своїх старих франшиз, зокрема Virtua Fighter, Shinobi, Crazy Taxi, Jet Set Radio, Golden Axe і Streets of Rage. Водночас SEGA не планує повертатися на консольний ринок - це стосується і міні-консолей зі збірками класичних ігор.
"Ми не ретро-компанія. Ми справді цінуємо нашу спадщину, але водночас хочемо створювати щось нове. В іншому разі ми самі станемо історією. <...> Я хочу, щоб SEGA знову засяяла по-справжньому. У нас чудові команди розробників і приголомшлива інтелектуальна власність. Тому я подумав, що зараз не час захищатися, і потрібно діяти більш агресивно."

Сюдзі Уцумі

Чи вдасться компанії реалізувати свої задуми – дізнаємось у майбутньому.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.