Перейти к содержанию

Новости Автори Secret Level пропонували Microsoft епізод-кросовер з Halo та Doom

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Творець "Секретного рівня" Тім Міллер (Tim Miller) і виконавчий продюсер Дейв Вілсон (Dave Wilson) вже працюють над другим сезоном антології. У бесіді з виданням Collider автори розповіли про роботу над першим сезоном і плани на продовження.

00006.dSx4TZs.thumb.jpg.cd1bb62fcd5f81294507c66c61bf89c5.jpg

Нижче зібрали найцікавіші пункти з інтерв'ю:

Про виробництво першого сезону

• Робота над шоу почалася 2021 року. Оскільки Міллер уже мав справу з Netflix, працюючи над серіалом "Любов, смерть і роботи", насамперед він звернувся саме до цього стримінгу. У Secret Level задіяно так багато сторонньої інтелектуальної власності, що Netflix відмовилася розплутувати цей клубок. Зате юридичні розгляди не налякали Amazon, тому в підсумку антологія стартувала на Prime Video.
  • За початковим задумом "Секретний рівень" мав включати вісімнадцять епізодів замість підсумкових п'ятнадцяти. Однак за час виробництва багато чого змінилося, тому від трьох серій довелося відмовитися. У другому сезоні їх не додадуть.
  • Amazon не втручалася в процес виробництва, тому все, від вибору ігор до написання сюжетів, лягло на плечі Blur Studio. Команда зверталася до різних ігрових студій, і далеко не всі з них погоджувалися на співпрацю з різних причин.
"Коли я читаю пости в Мережі, мене трохи бісить, що люди такі: "Зачекайте, ці чорти взяли Spelunky, коли могли вибрати Halo?" Або щось у такому дусі. Мені хочеться відповісти: невже ви справді думаєте, що ми не розмовляли з авторами Halo? <...>
Ми не перебували в ситуації, що могли просто брати все, що нам заманеться, або ж, що всі франшизи були вільні. Було безліч причин, які стояли на шляху. Ми зробили все можливе, і мені подобаються всі ігри, які потрапили до нас. Залишилося так багато проєктів, які ми могли б охопити. І це теж проблема - ми вільні зробити хоч десять сезонів, а улюблені ігри так і не закінчаться."

Тім Міллер

• Автори Secret Level зокрема спробували втілити свої дитячі мрії в антології. Наприклад, вони хотіли зробити серію-кросовер із Майстром Чіфом із Halo і Думгаєм із Doom. Міллер і Вілсон дружать із творчим керівником id Software і "хлопцями з Microsoft", однак навіть після палкого листа від Вілсона правовласник не підтримав ідею. Якщо вірити Міллеру, Blur Studio благала Valve про епізод щодо Half-Life, але теж отримала відмову. Режисер сподівається, що після першого сезону ігрові компанії стануть більш прихильними, однак "юридична тяганина нікуди не дінеться", підкреслив Тім.
  • Багатьом не сподобалося, що серії в "Секретному рівні" надто короткі. За словами керівників, вони хотіли б, щоб епізоди були довшими, але все впирається в гроші. "Можна було зменшити бюджет і розтягнути хронометраж, але я не хочу робити анімацію поганої якості", - заявив Міллер.
  • Над першим сезоном працювали понад 2,5 тисячі осіб із двадцяти країн. Бюджет був не таким великим, щоб запропонувати зіркам на кшталт Арнольда Шварценеггера (Arnold Schwarzenegger) і Кіану Рівза (Keanu Reeves) значну оплату, але вони все одно погодилися взяти участь, оскільки люблять відеоігри. "Їм подобаються ігри і вони хочуть бути в них, а також захотіли бути частиною шоу, тому що воно має крутий вигляд. І вони зробили це заради серіалу, тому що вони і так ох**ть які багаті", - пояснив Міллер.

Про майбутнє «Секретного рівня»

• Тім Міллер висловив бажання випускати що-небудь по Secret Level щороку, чи то невеликий набір із пари-трійки спеціальних епізодів, чи то трохи коротші сезони. При цьому Вілсон наголосив, що якщо команда має намір дотримуватися щорічних релізів, доведеться збирати новий колектив - тільки так вийде не зривати терміни.
  • Є можливість, що деякі сюжети з першого сезону отримають продовження в другому.
  • Автори поглядають у бік адаптації більшої кількості старих ігор на кшталт Flashback або навіть Pong. Не виключено, що може з'явитися серія, присвячена спортивному симулятору. "Майк Роземаєр, один із наших продюсерів, великий фанат спорту, і мені здається, його вбиває той факт, що ми так і не зробили епізод за спортивною грою. На мій погляд, таке не варто упускати, оскільки це великий культурний пласт", - розповів Вілсон. Тим часом Міллер підкреслив, що деякі спортивні симулятори відчуваються занадто великими і не потребують авторів Secret Level. Мовляв, вони й так продають тонни копій, навіщо їм серіал?

Нагадаємо, перша частина дебютного сезону Secret Level стартувала 10 грудня, а половина, що залишилася, - 17 грудня. Антологія стала найбільшою анімаційною прем'єрою на стримінгу Amazon.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.