Перейти к содержанию

Новости Notch має намір зробити духовну спадкоємку Minecraft

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Творець Minecraft Маркус Перссон (Markus Persson), також відомий під ніком Notch, викотив довгий пост, у якому оголосив про плани розробити духовну спадкоємицю кубічної пісочниці.

00011.PZHP6dP.thumb.jpg.4f19413cc6be8d0393f3512cba4f3691.jpg

Гучному анонсу передувало опитування, в якому девелопер пропонував проголосувати за один із двох варіантів. Цим "маркетинговим дослідженням" Notch хотів з'ясувати, на що йому кинути сили. Як одну з опцій запропоновано тайтл, у якому змішалися традиційний рогалик і данжен-кроулер із видом від першої особи. Про нього стало відомо ще у 2024 році і розробка вже ведеться. Інший варіант напевно змусив сердечка фанатів тьохнути. Він говорить: "Давай роби Minecraft 2, бумер". На цю кнопку клікнула більшість користувачів.

Опитування могло здатися звичайним жартом, але потім Персон опублікував твіт, в якому підтвердив свої наміри.

"По суті, я анонсував Minecraft 2. Мені здалося, можливо, люди ДІЙСНО хочуть, щоб я зробив ще одну гру, яка дуже схожа на мою першу. І мені знову подобається працювати над відеоіграми."

Маркус Перссон

Девелоперу не так і важливо, яку саме гру зробити першою, але водночас він підкреслив, що вони взагалі можуть не побачити світ. Проте він готовий повноцінно зайнятися як рогаликом, так і духовною спадкоємицею кубічної пісочниці.

Окремо Notch підкреслив, що своїм анонсом він не хоче кинути тінь на Mojang, яка продовжує займатися розвитком Minecraft.

У "сиквелі" Перссон планує орієнтуватися на те, що може сподобатися фанатам. Щоб команда була з геймерами на одній хвилі, гра стартує в ранньому доступі. Сюжету в ній не буде. Також автор висловив бажання додати в наступницю Minecraft Кріпера - хоча б у вигляді пасхалки. Інших деталей поки що немає.

Нагадаємо, нині Notch працює в заснованій ним Bitshift Entertainment. Організація з'явилася у квітні 2024-го. Нагадаємо, Minecraft Перссон створив ще 2009 року. П'ять років потому Microsoft купила його студію Mojang, а сам він незабаром покинув її.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.