Перейти к содержанию

Допоможіть вирішити проблему з покупками ігор через пс стор

Arthur22

Рекомендуемые сообщения

Допоможіть вирішити проблему, хочу купити гру в ps store, ввожу данні картки, натискаю «замовлення і оплата» і вискакує наступне «Сталася невідома помилка. Повторіть спробу за деякий час.» Я чекав дві доби щоб повторити спробу пише теж саме, пробував класти гроші на гаманець пс стору, нічого не виходите, навіть з іншою карткою пробував, теж саме, хто знає, що робити в такій ситуації?

• Посредник

Покупать игры на дисках.

1217351.png

@Arthur22 с консоли покупай. Я недавно МК1 купил без проблем. Карта Приват банк.

Andreybrutal999.png

@brutal999 я с консоли и пробовал и с телефона пробовал везде одно и тоже

@Okami не совсем выгодно, в пс сторе скидки есть а на диски редко и незначительные

@Arthur22 аккаунт наш Украинский? Может ты данные карты вводишь неправильные?

До этого уже покупал что-то? Ограничений нет на покупки в интернете?

Изменено пользователем brutal999 (смотреть историю редактирования)

Andreybrutal999.png

15 годин назад, Arthur22 сказав:

Допоможіть вирішити проблему, хочу купити гру в ps store, ввожу данні картки, натискаю «замовлення і оплата» і вискакує наступне «Сталася невідома помилка. Повторіть спробу за деякий час.» Я чекав дві доби щоб повторити спробу пише теж саме, пробував класти гроші на гаманець пс стору, нічого не виходите, навіть з іншою карткою пробував, теж саме, хто знає, що робити в такій ситуації?

А де ти фактично територіально знаходишся? Якщо закордоном, то тільки через українську сімку. Якщо ні, то також спробуй роздати інет із телефону

elf_ua.png

Така ж біда що й у автора поста. Знаходжусь в Україні, в Запоріжжі. До цього купував ігри без проблем, все було нормально. Перші проблеми почав помічати десь за пару тижнів до Нового Року. Ігри неможливо було придбати ані з консолі, ані з застосунку на телефоні. Але там ця проблема десь пару днів трималась, потім з телефону покупка пройшла і вона наче все налагодилось. Але за пару днів до 2025 та станом на зараз це знову вилізло. Мені цікаво, це у багатьох проблема така чи тільки в обраних? ))

Щойно зайшов через комп у свій акаунт на офіційному сайт плейстейшн та, несподівано для себе, зміг здійснити покупку. Або вони нарешті пофіксили цю пролему, або це просто милиця, яка працює. Раджу автору спробувати.

До речі, купляв з консолі music pack для Beat Saber, то із PS Store Приват взяв комісію кілька грн за подвійну конвертацію, а при купівлі паку із самої гри - ні.

elf_ua.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.