Перейти к содержанию

Новости Донні Єн підтвердив, що фільм за Sleeping Dogs скасували

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У 2017 році стало відомо, що кримінальний екшен Sleeping Dogs отримає кіноадаптацію. Тоді ж підшукали й актора на головну роль - Донні Єна (Donnie Yen), зірку фільму "Бунтар-один. Зоряні війни: Історії", серії "Іп Ман", а пізніше і "Джона Віка 4". Актор поспілкувався з виданням Polygon і поділився не найкращими новинами про екранізацію.

sleeping_dogs-50.thumb.webp.4250d2998e9bac4067979d4d1641042f.webp

З моменту анонса Єн кілька разів згадував виробництво кіно за Sleeping Dogs, але з 2020-го кран із звістками немов перекрили. За стільки років радіомовчання фанати вже змирилися з тим, що фільму не судилося вийти, а тепер актор підтвердив цей факт.
"Я витратив багато часу і виконав стільки роботи з продюсерами, а також вклав трохи власних грошей, щоб отримати чернетки і частину прав на використання. Я чекав роки. Роки! Мені дуже хочеться зробити фільм, у мене в голові є різні ідеї, але, на жаль... Ви ж знаєте, як працює Голлівуд? Я витратив на все це багато років. Яка прикрість."

Донні Єн

Для фанатів слова актора не стали сюрпризом. Проте хтось засмутився, що улюблена франшиза не воскресне, тоді як інші видихнули з полегшенням. Мовляв, Єн - не найкращий вибір на роль протагоніста Вей Шеня через вік.

Sleeping Dogs вийшла 2012 року і отримала хороші відгуки. Серед фанатів гра заробила ледь не культовий статус завдяки грамотному поєднанню екшену, дизайну світу і зоряного каста - свої голоси персонажам подарували Емма Стоун (Emma Stone), Люсі Лью (Lucy Liu) та інші відомі актори. Для Sleeping Dogs планувалися сиквел і спін-офф, але вони так і не побачили світ.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.