Перейти к содержанию

Новости «Більше і краще за оригінал» — критики задоволені Kingdom Come: Deliverance II

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
На початку місяця студія Warhorse розіслала журналістам і блогерам рев'ю-копії Kingdom Come: Deliverance II. У зв'язку з цим щасливі власники ранньої версії гри поспішили поділитися своїми першими враженнями в попередніх оглядах.

kingdom_come_deliverance_ii-5(1).thumb.webp.40ae74cabb22a2b48c5ce6749fac61c6.webp

Ось кілька головних тез із опублікованих прев'ю:

• На релізі першої Kingdom Come: Deliverance багатьох потенційних гравців відлякали стартові проблеми з оптимізацією, тому Warhorse приділила особливу увагу передрелізному поліруванню сиквела. Журналісти позитивно відгукуються про продуктивність і повідомляють лише про кілька незначних багів на кшталт глючних анімацій. Розробники обіцяють, що ці баги будуть усунені з патчем першого дня.
  • Kingdom Come: Deliverance II стартує одразу після закінчення оригіналу, тому істотна частина прологу присвячена експозиції минулих подій. Через це початок може здатися дещо повільним, але потім розповідь помітно розгойдується.
"Порівняно з першою частиною, Kingdom Come: Deliverance II здається високобюджетною драмою. Усе в ній більш продумано, має кращий вигляд і є більш завершеним. Завдяки збільшеним коштам і отриманому досвіду розробники реалізували в Kingdom Come: Deliverance II те, що не змогли зробити спочатку."

Джордан Міддлер (Jordan Middler) з  VGC

• Перенести збереження з першої Kingdom Come: Deliverance не можна, проте на самому початку гравцям дозволять визначити деякі минулі рішення протагоніста під час спілкування в таборі. Це стосується і дрібних деталей на кшталт підсумку першого поєдинку з Птачеком і серйозності стосунків із Терезою.
  • Бойова система стала простішою в освоєнні, однак нерозважливі атаки, як і раніше, можуть легко призвести до смерті. На початку через травму Індро втрачає частину навичок, чим і обґрунтовується обнулення прокачування. Проте герою не доведеться заново вчитися читати або тримати в руках меч, тому розвиток відбувається більш стрімко.
  • Хоча основний сюжет лінійний, сиквел не змушує відігравати роль праведного лицаря, тож геймери завжди можуть красти, влаштовувати бійки з NPC і здійснювати всілякі злодіяння. Це, своєю чергою, відбивається і на геймплеї. Наприклад, попавшись на крадіжці, Індро помітно втрачає репутацію, а городяни перестають довіряти йому, навіть якщо він більше нічого не вкраде.
  • До слова про репутацію - журналісти відзначають розширену систему красномовства, на яку, як і колись, впливають не тільки характеристики, а й зовнішній вигляд героя. В окремих випадках потрібна репутація може навіть відкрити доступ до додаткового контенту.
"В одному з початкових квестів KCD2 ви починаєте бійку в таверні в стартовому місті Троски. Приблизно через 10 годин, коли я накопичив трохи грошей і знайшов собі гарний одяг (побивши до напівсмерті бродячого аристократа на дорозі), я вирішив повернутися і вибачитися перед господинею таверни. Я розсудив, що вона буде більш поступливою, якщо перед нею постане ошатний дворянин, а не обдертий жебрак.
Я мав рацію, і господиня погодилася вибачити мене за умови, що я допоможу їй обслужити страшних половців, які зазирнули на вечерю. І все б нічого, але інший відвідувач висловив різке невдоволення тим, що в таверні їдять загарбники, а мої ошатні панталони з воланами, як на зло, серйозно знизили мою характеристику залякування.
Тому, я не зміг відрадити його від бійки, і нам з кількома селянами довелося зіткнутися з чотирма добре озброєними і броньованими половцями. Гірше того, я давно позбувся того небагато чого, що в мене було з обладунків - вони виявилися в поганому стані, і я їх викинув, бо був перевантажений. У мене не було часу піти і знайти обладунки, бо половці врешті-решт переріжуть усіх і підуть. І я зробив єдине, що міг - став на бік половців, які загалом і самі могли впоратися з селянами. Відсмокчіть, селяни!"

Джошуа Воленс (Joshua Wolens) з PC Gamer

• Окремої похвали заслуговує атмосфера й автентичність. Журналісти всі як один захоплюються локаціями Kingdom Come: Deliverance II, чи то неймовірно деталізовані ліси, чи то реалістичні поселення середньовічної центральної Європи з достовірною архітектурою, одягом NPC тощо.
  • Загалом рецензенти сходяться на думці, що Kingdom Come: Deliverance II є чудовим сиквелом, який не відходить від канонів оригіналу, а навпаки розвивається на їхній основі, ставши зручнішим, масштабнішим і більш опрацьованим у всіх аспектах.

Kingdom Come: Deliverance II вийде 4 лютого на ПК (SteamEpic Games Store), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.