Перейти к содержанию

Новости Astro Bot "майже зробила Nintendo на її власному полі", вважає Реджі Фіс-Еме

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Дивовижний платформер Astro Bot продовжує купатися в променях слави. Гра стала головним тріумфатором минулої New York Game Awards 2025, у рамках якої отримала похвалу навіть від колишнього керівника Nintendo of America Реджі Фіс-Еме (Reggie Fils-Aimé).

astro_bot-hero.thumb.webp.9259a41ace37916bf821fb692a12886b.webp

Фіс-Еме брав участь у нагородженні переможців на New York Game Awards і зробив комплімент творінню Team Asobi в жартівливій формі: "Мушу визнати, Astro Bot майже зробила Nintendo на її власному полі".

Кумедний платформер про робота Астро удостоївся трьох статуеток на New York Game Awards, включно з однією за "Гру року". Коли настав час забирати головний приз вечора, гейм-директор Ніколя Дусе (Nicolas Doucet) не проґавив можливості поділитися, що з самого дитинства надихався іграми Nintendo про Маріо.

"Не будемо забувати, що ще до PlayStation були люди, які займалися платформерами. Пам'ятаю, у 1989-му, коли я був дитиною, на Різдво я отримав сіру коробку, а разом із нею йшла гра - вона називалася Super Mario Bros. і вона була просто чудова. <...> Я хочу відзначити компанію, яка надала платформерам значущості, постійно демонструє інновації та якість, а також надихнула нас на створення цієї гри. І я навіть не згадав її назву, ви помітили? Але ви всі знаєте, що це за фірма."

Ніколя Дусі

Якщо спиратися на користувацький лічильник ігрових нагород, Astro Bot зібрала пристойний врожай із призів - їх понад сотню. Слідом розташувалася Final Fantasy VII Rebirth, але у неї премій майже втричі менше. Нагородний сезон ще не завершився, тому в Astro Bot є всі шанси збільшити відрив.
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.