Перейти к содержанию

Новости Square Enix задоволена темпом розробки третьої частини ремейку Final Fantasy VII

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Японський портал 4gamer взяв інтерв'ю у провідних розробників серії ремейків Final Fantasy VII. У рамках бесіди автори поділилися першими успіхами створення заключної третьої частини.

00182.zwabPYS.thumb.png.e6bb6f7c7028ebd7676914bb0d445c5d.png

За словами співкерівника проекту Наокі Хамагуті (Naoki Hamaguchi), виробництво гри стартувало 9 місяців тому. Робочі процеси в Square Enix не припинялися після релізу Final Fantasy VII Rebirth - у злагодженої команди вже є всі необхідні технології та досвід, завдяки чому розробка просувається в задовільному темпі без будь-яких ускладнень.
"Нашою метою на 2024 рік було поліпшити ігровий процес, до якого ми прагнемо в третій частині. Ми вже створили чудову збірку, яка відповідає загальному напрямку і баченню команди. Починаючи з 2025 року ми перейшли до етапу створення і поліпшення контенту відповідно до нашого плану. Розробка йде гладко і в хорошому темпі, згідно з початковим графіком. Я не можу сказати, коли зможу поділитися додатковою інформацією, але, будь ласка, стежте за оновленнями."

Наокі Хамагуті

Швидкому темпу виробництва сприяє і факт наявності завершеного сценарію, який, за словами продюсера Йосінорі Кітасе (Yoshinori Kitase), був повністю написаний кілька днів тому.
"Коли йдеться про великі сюжетні RPG, темп розробки багато в чому залежить від того, наскільки добре опрацьований сам сценарій. Що стосується сюжету третьої гри, то після того, як я отримав сценарій від Кадзусіге Ноджіми (Kazushige Nojima), я попросив надати йому більш грандіозного вигляду завершеності, оскільки це фінальна частина. Ми закінчили роботу кілька днів тому, так що все йде гладко."

Наокі Хамагуті

Згідно з поточним планом Square Enix, третя частина має вийти не пізніше 2027 року - якраз до 30-річчя оригінальної Final Fantasy VII. Нагадаємо також, що компанія відмовилася від моделі тимчасових ексклюзивів, тож фінал історії, найімовірніше, буде мультиплатформеним із самого початку.
"Square Enix створила дуже міцне партнерство з Sony Interactive Entertainment. Я дуже сподіваюся, що ця співпраця продовжиться. Однак правильним є й те, що ми більше не живемо в епоху, коли обмеження однією платформою давало лише суттєві переваги. Насправді, ми бачимо дедалі більше й більше випадків, коли ігри Sony виходять на ПК на додачу до PlayStation 5.
Завдяки ремейку ми також усвідомили це зрушення та вирішили, що будемо орієнтуватися на мультиплатформенну розробку. Нові ігри розроблятимуться в цьому напрямі, тому я особисто вважаю неминучим, що в майбутньому версії для консолей і ПК будуть випущені одночасно або дуже близько одна до одної."

Наокі Хамагуті

В очікуванні нової гри геймери можуть ознайомитися з ПК-версією Final Fantasy VII Rebirth, реліз якої відбувся вчора. Перші відгуки гравців у Steam "дуже позитивні" - 83 %.
Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.