Перейти к содержанию

Новости Продюсер серіалу "Відьмак" натякає на вихід нових спін-оффів після завершення саги

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
На п'ятому сезоні серіал за мотивами книг Анджея Сапковського (Andrzej Sapkowski) "Відьмак" підійде до свого закономірного фіналу - це вже давно відомий факт. Проте, це зовсім не означає, що Netflix припинить випускати контент про світ Геральта з Рівії.

00044.yS1qVAH.thumb.jpg.5e1568a40313bac530768fd634ab6b57.jpg

Під час розмови з журналістом SFX Magazine шоураннерка Лорен Шмідт Гіссрік (Lauren Schmidt Hissrich) розповіла про свою любов до сеттингу та невблаганне бажання розвивати його. Вона також зазначила, що публіка високо оцінила жіночих персонажів епосу.
"Я люблю цей світ. Постійно шукаю нові можливості розширити його за межами основної серії. Ніколи не забуду Келлі Люгенбіл (Kelly Luegenbiehl), тодішнього продюсера Netflix, яка доручила мені це шоу. Десь за місяць до прем'єри я підійшла до неї і сказала "У мене стільки ідей для спін-оффів". "Чудово. Давай для початку глянемо, дивляться наш серіал чи ні", - відповіла вона. Тому що, зрозуміло, тут немає жодних гарантій.
І коли воно вийшло, щойно ми глянули на відгуки і зрозуміли, хто дивиться ["Відьмака"], кому він важливий, кому хочеться ще, мені в очі впала важлива деталь - жіночі персонажі швидко знайшли свою аудиторію. Мені здається, воно зачепило людей, у яких не було репрезентації в інших фентезійних шоу."
Гіссрік також обмовилася, що хоча пригоди Геральта добігають кінця, вона явно не збирається розлучатися з брендом. Утім, жодних чітких планів продюсерка не окреслила, лише обійшлася прозорим натяком.
"Ми завершуємо серіал на п'ятому сезоні, на тому ж моменті, коли завершується сюжет книжок. Це усвідомлене рішення, однак воно не передбачає, що "відьмацьким" історіям прийде кінець."
Зазначимо, що Netflix уже кілька років випускає анімовані стрічки за мотивами саги. 11 лютого, наприклад, відбудеться прем'єра мультфільму "Відьмак: Сирени глибин" (The Witcher: Sirens of the Deep) від студій Mir, Platige Image і Hivemind. Події незвичайної адаптації оповідання "Трохи жертовності" відбуваються між п'ятим і шостим епізодами першого сезону шоу, а Білого Вовка в ній озвучує Даг Кокл (Doug Cockle) з відеоігор CD Projekt.

А що ж до основного серіалу, то четвертий розділ "Відьмака" вийде 2025 року, а п'ятий - 2026-го. Головну роль в останніх частинах телесаги зіграє не Генрі Кавілл (Henry Cavill), а Ліам Гемсворт (Liam Hemsworth).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.