Перейти к содержанию

Новости Сіму Лю хоче відродити екранізацію Sleeping Dogs

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
На початку місяця актор Донні Йен (Donnie Yen) повідомив сумну новину про скасування кіноадаптації Sleeping Dogs, яку анонсували ще в 2017 році. Схоже, концепт екранізації не канув остаточно в лету, бо тепер за її створення хоче взятися канадський актор і режисер Сіму Лю (Simu Liu), відомий глядачам за роллю Шан-Чі з однойменного фільму Marvel.

00236.pFJenD6.thumb.jpg.1b4c8e47d69d64d61d47ec96daefdb83.jpg

Про це Лю заявив особисто в рамках короткої відповіді на запитання шанувальника в екс-твіттері - "Я веду переговори з правовласниками, щоб вивести Sleeping Dogs на великі екрани!"

До слова, це вже не вперше, коли Лю висловлював свій ентузіазм щодо Sleeping Dogs - ще 2021 року під час сесії відповідей на запитання з Reddit актор заявив, що йому подобається Sleeping Dogs. Крім того, 2022 року в інтерв'ю на San Diego Comic-Con Лю сказав таке:

Є відеогра, в якій, скажімо так, азіатсько-американський протагоніст, і дії відбуваються в Гонконзі. І ось, я, можливо, працюю над цим. <...> Я не буду розкривати назви, тому що не хочу забігати наперед. Просто скажу, що це те, у що я буду дуже радий зануритися.

Сіму Лю

Нагадаємо, у центрі сюжету Sleeping Dogs стоїть Вей Шен - поліцейський під прикриттям, який впроваджується в гонконгську тріаду з метою протистояння організованій злочинності.

Чи зможе Сіму Лю впоратися з поставленим завданням і відродити екранізацію – дізнаємось у майбутньому.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.