Перейти к содержанию

Новости Автор патча на 60 fps для Bloodborne отримав скаргу від Sony

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Майже чотири роки тому умілець Ленс Макдональд (Lance McDonald) знайшов спосіб підняти частоту кадрів у Bloodborne до 60 fps. Тепер Sony раптом схаменулася і надіслала ентузіасту "лист щастя".

bloodborne-6.thumb.webp.6b2bf178ad89142169906d1b63287bdc.webp

Новиною в соцмережі X поділився сам Макдональд:
"21 лютого 2021 року я створив і випустив патч для Bloodborne, з яким гра працює в 60 fps. Сьогодні я отримав повідомлення про порушення авторських прав від імені Sony Interactive Entertainment, у якому мене попросили видалити опубліковані мною в Інтернеті посилання на патч, що я і зробив."
Чому платформотримач зв'язався з Макдональдом саме зараз? Оптимісти сподіваються, що Sony готує власний апдейт, ремастер або навіть ремейк Bloodborne. А на думку песимістів, цей крок корпорації не означає зовсім нічого. Залишається лише гадати!

Нагадаємо, Bloodborne досі залишається ексклюзивом PlayStation 4. Екшен можна запустити і на PS5 у режимі зворотної сумісності, але технічні проблеми оригіналу це не вирішує - гра, як і раніше, видає нестабільні 30 fps при не найвищій якості графіки.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.