Перейти к содержанию

Новости Апдейт із новими джокерами для Balatro вийде до кінця 2025-го

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Автор Balatro під ніком LocalThunk приховує свою особистість, щоб уникнути суспільної уваги. Але дещо журналісту Джейсону Шрайєру (Jason Schreier) він все ж розповів. Також девелопер поділився інформацією про наступне оновлення для проєкту.

00283.thumb.webp.62f5e0f5e2ce8d51a440a40257c9937c.webp

• До того, як стати зіркою гейм-девелопменту, LocalThunk працював в IT-сфері. Створенням ігор він займався у вільний час, але ніколи не публікував свої творіння. Хіба що ділився ними з друзями та членами родини. Зазвичай близькі давали ввічливі, але непотрібні відгуки, але з ранньою версією Balatro ситуація вже була іншою.
    Один із товаришів награв у покер-рогалик десятки годин, і LocalThunk вирішив завершити розпочате, якщо вже тайтл так чіпляє. Пізніше він підписав угоду з видавцем Playstack, який допоміг вибудувати маркетинговий план. Коли Balatro вийшла в лютому 2024-го, вона зібрала чудові відгуки і незабаром принесла своєму творцеві достатньо коштів, щоб забезпечити на все життя.
  • Завдяки отриманим грошам LocalThunk зміг купити будинок, а також повністю присвятити себе розробці. В іншому багатства не сильно вплинули на життя девелопера і його другої половинки.
"Ми й так жили не за коштами, коли у мене була робота в IT. Тож наш спосіб життя особливо не змінився. Я став трохи частіше подорожувати, щоб відвідувати друзів. Я просто намагаюся бути відповідальним у всьому. У мене все ще є справи, які потрібно зробити."
  • Під справами розробник, зокрема, має на увазі патчі та апдейти для Balatro - LocalThunk готує велике оновлення 1.1. Але поки розкривати всі карти він не хоче, щоб обіцянки не обмежували його. Мовляв, раптом щось не спрацює, а слова назад уже не повернути. "Думаю, для гри буде краще, якщо я поки що триматиму рота на замку, а потім просто видам вам найкращу версію цього контентного апдейту", - поділився LocalThunk.
  • Чарівності Шрайеру не позичати, тому розробник все ж розкрив жменю деталей про патч 1.1. Реліз планується до кінця року, з'являться нові джокери, а карта джокер-матадор буде перероблена. Також LocalThunk перегляне синю ставку, яка прибирає 1 скидання, і внесе безліч менших правок. "Я теж багато граю і постійно помічаю недоробки", - зізнався автор Balatro.
  • Чим LocalThunk займеться після виходу оновлення він і сам не знає. За його словами, якщо щось його затягнуло, ця фіксація з ним надовго, тож у теорії можна розраховувати на довгі роки підтримки Balatro. Девелопер упевнений, що такий підхід став йому у пригоді, оскільки давав змогу не відволікатися на інші ідеї і в підсумку довести розробку рогалика до кінця.

Balatro доступна на ПК (Steam), PlayStation, Xbox, Nintendo Switch та мобільних пристроях. Тираж гри перевалив за 5 мільйонів копій.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.