Перейти к содержанию

Новости Швидке прокачування в сучасних ARPG усе знецінює, вважає один з авторів Diablo

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Девід Бревік (David Brevik) - співзасновник і президент давно закритої Blizzard North, а також один із ключових розробників Diablo і Diablo II. У розмові з порталом VideoGamer, девелопер висловив негативну думку про сучасні ARPG, схожі на "Діабло".

diablo_3-39.thumb.webp.c2f56b17ae5089a9f2b62b08740a7a3c.webp

На думку Бревіка, роздута кількість ворогів, достаток лута і занадто швидке прокачування в нових проєктах жанру негативно позначилися на ігровому темпі.
"Як на мене, RPG загалом почали схилятися до прискореного вбивства пачок супротивників. Ваш білд здатний умертвляти найрізноманітніших ворогів, щоб ви одержували більше луту і підвищували рівень, а екран тим часом заповнений речами, до яких вам і діла немає."
Як приклад він навів Diablo III, у якій користувачі могли дорости до 70 рівня протягом лише 3-4 годин - набагато швидше, ніж у попередніх частинах серії. Темп другої Diablo Бревік назвав чудовим, тому що на прокачування йде більше часу. Він упевнений, що завдяки повільному прогресу досягнення кожного рівня розвитку героя приносить більше задоволення. Ветеран вважає, що в "діаблоїдах" сам шлях набагато важливіший за підсумкову мету.
"Вбивати орди супротивників за мить, збирати купу предметів і бродити рівнем мені не здається цікавим. Я не думаю, що це дарує хороші враження. На мій погляд, це навіть якось нерозумно. Коли ви скорочуєте шлях гравця, то робите всю ситуацію дивною. Як на мене, ви знецінюєте весь досвід."
До речі, MMO страждають від тієї ж болячки, вважає Бревік. "Усе тепер зав'язано на швидкості та подібному, але в підсумку, як мені здається, це лише псує враження від геймплея", - поділився фахівець.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.