Перейти к содержанию

Новости Бос Saber Interactive був готовий безкоштовно взятися за ремастер Halo: Combat Evolved

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
У 2011 році на Xbox 360 вийшла Halo: Combat Evolved Anniversary - версія оригінальної Halo з поліпшеною графікою. Перевидання розробила студія Saber Interactive. В інтерв'ю ресурсу Game File глава Saber Меттью Карч (Matthew Karch) повідав, що компанія зробила ремастер за сущі копійки.

ss_1df66dab41f25a49786f7e4c4555ee5f42dce35e.1920x1080.thumb.jpg.f5551d7c5e0efd64125e1e3e912379be.jpg

За словами Карча, він вважав можливість докласти руку до Halo настільки важливою, що взявся б за проєкт, навіть якби Microsoft не дала на перевидання ні цента.
"Я сказав їм, що зроблю його безкоштовно, тому що це Halo. Це була найбільша у світі франшиза на той момент. Я сказав: "Це як повісити на стіну диплом Гарварда. Увесь світ захоче зі мною працювати, щойно дізнається, що я працював над останньою частиною Halo, і переді мною відчиняться двері. Тож я стисну зуби і попрацюю собі на збиток"."
Microsoft все-таки запропонувала Карчу визначитися з бюджетом. Керівник назвав цифру в $4 мільйони, прикинувши, що жоден інший потенційний партнер не запросить меншу суму. Незважаючи на те що ремастер вдався, Saber довгий час не отримувала відрахувань від його продажів - Microsoft нібито хитро склала контракт і завдяки цьому анулювала роялті.

Однак справедливість усе ж таки восторжествувала. Згодом Saber працювала над комплектом Halo: The Master Chief Collection - зокрема, портувала Anniversary на Xbox One. Якщо вірити Карчу, "майки" забули надіслати йому договір і схаменулися, коли реліз був уже на носі. Фахівець відмовився підписувати контракт доти, доки Microsoft не гарантує виплату відрахувань за Anniversary. Корпорація змінила документ, і в підсумку робота над збіркою принесла компанії Карча десятки мільйонів доларів.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.