Перейти к содержанию

Новости Помер Віктор Антонов - арт-директор Half-Life 2 та Dishonored

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
16 лютого не стало Віктора Антонова (Viktor Antonov) - художній директор Half-Life 2 і Dishonored пішов із життя у віці 52 років. Першим сумну звістку повідомив його колега і колишній сценарист Valve Марк Лейдлоу (Marc Laidlaw). Причина смерті не уточнюється.

00347.-VMwp0m.thumb.jpg.63f5a24db3c59340696329846fdf2a7c.jpg

Антонов народився в Болгарії, але встиг пожити у Франції, Швейцарії та США, де в підсумку здобув ступінь із промислового дизайну. Першою грою, до якої фахівець доклав руку, стала Redneck Rampage 1997-го.

На початку 2000-х він приєднався до Valve, у стінах якої працював над художньою складовою Half-Life 2. Наприклад, саме він відповідає за дизайн Сіті-17, депо і пустки. Також Антонов встиг попрацювати в Arkane Studios - там він став керівником з візуальної складової для Dishonored та її DLC. Крім того, дизайнер брав участь у створенні інших ігор Zenimax Media на кшталт Wolfenstein: The New Order, Fallout 4 і Prey.

Розробники опублікували повідомлення з нагоди раптової смерті Антонова :
"Я нічого особливо не хотів говорити до того моменту, коли отримаю підтвердження, але сьогодні мені стало відомо, що помер Віктор Антонов, наш провідний художник-візіонер HL2. Подробиць у мене немає. Тільки сум. Він був геніальний і оригінальний. Він робив усе краще."

Марк Лейдлоу

"Засмучений звісткою про смерть Віктора. Він був неймовірно талановитою людиною. Його здатність вдихати життя і сенс у створювані ним світи на кшталт Dishonored була особливою. Спасибі за всі ті години радості, що ти подарував нам, Вікторе. Ми будемо сумувати."

Піт Хайнс (Pete Hines), екс-глава видавничого підрозділу Bethesda

"Спочивай з миром, Віктор Антонов. Як би я хотів сказати тобі особисто, наскільки сильно я тобою захоплююся, але ми занурюємося у своє життя, поки нас не наздоганяють подібні сюрпризи. Ти зіграв важливу роль в успіху Arkane Studios і став джерелом натхнення для багатьох із нас, а також другом, з яким нас об'єднує безліч приємних спогадів."

Рафаель Колантоніо (Raphael Colantonio), засновник Arkane Studios

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.