Перейти к содержанию

Новости Непоганий початок - преса про перший епізод Lost Records: Bloom & Rage

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
DON'T NOD останнім часом не щастить із релізами - вона покладала надії на Banishers: Ghosts of New Eden і Jusant, але вони провалилися в продажу. Чи зможе Lost Records: Bloom & Rage перервати низку невдач? Поглянемо на матеріали від критиків.

00357.lqReJBF.thumb.jpg.9e9735e2558a1fad825b6399959865a5.jpg

"Загублені записи" вже вийшли, але пограти поки що можна тільки в перший із двох епізодів. На момент публікації замітки у Tape 1 середні оцінки - 74 бали на Metacritic (версія для PS5) і 75 балів на OpenCritic (проєкт рекомендують тільки 64 % оглядачів).

Критики відзначили унікальних головних персонажів історії, вправну роботу з переміщенням таймлайном і зміною перспективи, атмосферний сетинґ, музичний супровід і колекційні предмети, які відчуваються справді важливими. Механіка відеозйомки дає змогу проявити креативність, але також слугує важливим сюжетним інструментом.

Але й мінусів у першого розділу вистачає. Наприклад, сюжет у сьогоденні декому здався недостатньо цікавим, рішення на розвилках ніби мало на що впливають, а діалоги сируваті. Також у Bloom & Rage є проблеми технічного характеру на кшталт об'єктів, що раптово з'являються, і стрибків фреймрейту.

Нижче висновки з кількох рецензій у рамках опублікованих оглядів.

GamesRadar+ - 90/100

"Перша частина Lost Records: Bloom & Rage - напрочуд щирий портрет отроцтва. DON'T NOD повернулася до випробуваної раніше формули, але поліпшила її. У результаті вийшла надприродна історія про дорослішання, яка вкраде ваше сердечко. <...> Що важливо, перша "касета" не є просто підводкою до грандіозного фіналу гри - вона цілком собі відчувається самостійним продуктом. Мене зачепила таємниця, але також мені цікаво дізнатися більше про дівчат."

Рейчел Уоттс (Rachel Watts )

XboxEra - 80/100

"Мені справді сподобалося грати в главу Bloom. У мене є досвід із тайтлами Life is Strange, і їм я все ж можу віддати перевагу саме цій грі. Можливо, зараз за мене говорить ностальгія за дев'яностими! <...> Якщо вам цікаві тайтли з упором на сюжет, ностальгія за дев'яностими і чарівна паранормальщина, то я можу порекомендувати Lost Records."

Джессі Норріс (Jesse Norris)

RPG Fan - 70/100

"У Lost Records: Bloom & Rage багато переваг - захоплива таємниця, сильний каст персонажів і ностальгічна атмосфера, яка ідеально передає ту епоху. Але на технічні проблеми важко закрити очі. Усе, від аудіо-глітчів до багів в анімації, створює відчуття, що проєкту потрібно було дати ще часу на полірування. Сподіваюся, у другому епізоді команді вдасться згладити шорсткості, тому що у гри безумовно є потенціал."

Дзек Лу (Zek Lu)

ComicBook - 60/100

"Якщо ви є старим фанатом робіт DON'T NOD, тоді Lost Records: Bloom & Rage - чудове поповнення колекції ігор студії. Однак до кінця першого епізоду залишається набагато більше запитань, ніж відповідей, тому ви напевно будете розчаровані. Глава Bloom представляє неймовірні декорації на тлі стриманої історії, що ґрунтується на самопізнанні та таємниці. Фінал історії ще попереду, але у сюжету є всі шанси розкритися."

Меттью Мерфі (Matthew Murphy )

Перша "касета" Lost Records: Bloom & Rage вже вийшла на ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series. У магазині Valve вже почали капати перші огляди від користувачів. Поки що рейтинг гри - 88 % на основі 17 відгуків. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.