Перейти к содержанию

Новости Fable відклали до 2026-го. Дивіться геймплей "пре-альфи"

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Реліз Fable від Playground Games і Eidos-Montréal планували 2025 року, але у свіжому відео глава Xbox Game Studios Крейг Дункан (Craig Duncan) повідомив про перенесення гри на 2026-й.

00517.vYOStbh.thumb.png.8407b54a3248f7381514cf911ca3dcec.png

Як зазначив Дункан, у Xbox задоволені прогресом розробників, але все одно вирішили дати їм додатковий час.
"У мене немає сумнівів щодо команди Playground, я вірю в них. Ви тільки згадайте їхню історію і спадщину для Forza Horizon, дві останні гри отримали визнання серед критиків, заробили нагороди, вони мають гарний вигляд, та й граються відмінно.
А що вони принесуть у франшизу Fable! Уявіть якість графіки, яку може запропонувати Playground Games, плюс приголомшливий геймплей, британський гумор. Їхню версію Альбіону створено під натхненням від того, що було раніше, але пропущено через призму власного бачення. Чесно кажучи, у них виходить найкрасивіша версія Альбіону, яку ви тільки могли бачити. Я в захваті від планів і хочу, щоб спільнота зрозуміла - ми робимо все це заради блага гри і команд."

Крейг Дункан

Із собою керівник приніс короткий ролик із геймплеєм із "пре-альфи" Fable. На футажах героїня прогулюється містом, скаче на коні, б'ється з різними істотами і встановлює капкан.
Незважаючи на перенесення Fable, у Microsoft залишилося кілька гідних ігор, які мають вийти цього року: South of Midnight, The Outer Worlds 2, DOOM: The Dark Ages і, можливо, Gears of War: E-Day.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.