Перейти к содержанию

Новости "Батько" Xbox: у VR досі немає гри, заради якої його варто купувати

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Шеймус Блеклі (Seamus Blackley), один із творців оригінальної Xbox, вважає, що віртуальній реальності (VR) тільки належить отримати "вбивчий додаток".
astro-bot-vr.thumb.jpg.4c652a37d22e79e21a650360b0cd198e.jpg
"VR і AR не злетіли, і якщо ви їх великий шанувальник, мені дуже шкода, але це, блін, факт. <...> Ніхто навіть не може сказати, яким може бути вбивчий застосунок."

Шеймус Блеклі

На його думку, з погляду оповіді VR поганий саме своєю свободою. Це ускладнює розробникам осмислене керівництво процесом.
"Коли ми хочемо, щоб нас розважали, ми хочемо, щоб оповідач керував розповіддю і розважав нас. Ми хочемо, щоб хтось пропонував нам ідеї, що перевершують наші власні або відмінні від них, тому що це і є розвага. Я можу сам вигадувати історії і займатися своїми справами цілими днями, але мені подобається, коли мене розважає хтось інший. Це як почухати спину самому або, щоб це зробили за тебе."

Шеймус Блеклі

Для довідки: Блеклі приєднався до Microsoft у 1998 році - до цього він працював у компаніях на кшталт Looking Glass Studios і DreamWorks Interactive. Він запропонував ідею створення консолі для конкуренції з PlayStation 2, а також допоміг зібрати команду для розробки й активно просував свіжу Xbox серед девелоперів ігор. Його з Microsoft шляхи розійшлися у 2002 році.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.