Перейти к содержанию

Новости Marvel 1943: Rise of Hydra стартує наприкінці 2025-го, якщо вірити акторові озвучки

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Схоже, Marvel 1943: Rise of Hydra збираються випустити наприкінці 2025-го. Про це під час бесіди з порталом The Direct згадав актор озвучення Харі Пейтон (Khary Payton) - він зобразив Чорну Пантеру в грі.

00502.E7ZbvoX.thumb.png.58ba55c09e0910cd2184c65ca4b26791.png

Офіційне вікно релізу Marvel 1943: Rise of Hydra - 2025 рік, але  Пейтон випадково або навмисне звузив його до декількох тижнів:

"Ми все ще працюємо над грою, а запуск поки що запланований на 2025-й. Ми думаємо, він відбудеться ближче до Різдва. Я в захваті від цього проекту."
Також Пейтон зазначив, що Rise of Hydra буде дуже кінематографічною і фотореалістичною. На його думку, вся сім'я може зібратися перед екраном, поки хтось один грає, і спостерігати за тим, що відбувається, немов це "Гра престолів". Нагадаємо, проект створюють на базі Unreal Engine 5. "Ми хочемо домогтися неймовірного рівня кінематографічності для всіх - такого, щоб захотілося вщипнути себе", - натхненно заявив актор.

Приємних епітетів від Пейтона удостоїлася і Емі Хенніг (Amy Hennig) - сценаристка трьох перших Uncharted і співпрезидент Skydance New Media. У Rise of Hydra вона виконує ролі продюсера і автора сценарію.

"Все ще не можу повірити, що все це відбувається. Але гра буде просто чудовою. Емі Геннінг, що доклала руку до серії Uncharted, просто приголомшлива. І я такий: "Чорт забирай, ми й мріяти не могли про кращого керівника для цього проєкту". Знаю, на все пішло вже якийсь час, але повірте - воно того варте."
Нагадаємо, Marvel 1943: Rise of Hydra перенесе геймерів назад у часі - у період Другої світової війни. Капітану Америці та Чорній Пантері належить сформувати непростий союз, щоб протистояти "Гідрі" на території Франції. На яких платформах вийде проєкт - поки невідомо.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.