Перейти к содержанию

Новости Сценарист "28 днів потому" визнав перевагу The Last of Us

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник
Нещодавно Алекс Гарланд (Alex Garland), відомий як сценарист культового зомбі-фільму "28 днів потому", зробив цікаву заяву. Він порівняв своє творіння з The Last of Us у бесіді з Нілом Дракманном (Neil Druckmann) -франшиза Naughty Dog, мовляв, на голову вища за його фільм. Зізнання прозвучало напередодні виходу другого сезону серіалу від HBO і нового фільму за сценарієм Гарланда - "28 років потому".

00132.XZKBLbn.thumb.jpg.d20c7961de27b2f2169cb34de22f2e11.jpg

У бесіді Дракманн підтвердив, що фільм 2002 року став для нього орієнтиром під час розроблення The Last of Us: "Є прямий зв'язок між швидкими зараженими [у "28 днів потому"] та зараженими в The Last of Us."

Однак Гарланд вважає, що пригоди Еллі та Джоела підняли планку, додавши складні людські стосунки і моральні дилеми, які виходять за рамки простого виживання.

"The Last of Us кращий за "28 днів потому", або, принаймні, сценарій. Я не збираюся говорити про режисуру, це було б нерозумно. Тож не про це. Я знаю, що таке "28 днів", я знаю, що я зробив. Я знаю, що це був за процес. Що стосується The Last of Us, то я тоді подумав: "О, це набагато складніше і зворушливіше". Це було зворушливо. Я не зневажаю "28 днів", я дуже пишаюся ним.Це хороша частина мого життя. Але якщо серйозно, то The Last of Us - це інший рівень."

Алекс Гарланд

"28 днів потому", знятий Денні Бойлом (Danny Boyle) за сценарієм Гарланда, вдихнув нове життя в жанр зомбі-хорору. У ньому з'явилися стрімкі "бігуни" замість класичних повільних мерців. The Last of Us, що дебютувала 2013 року, завоювала визнання за кінематографічність і сюжет.

Як раніше заявляв виконавець ролі Джоела Педро Паскаль (Pedro Pascal), другий сезон серіалу за франшизою Дракманна продовжить досліджувати наслідки вибору героїв, обіцяючи ще більше драматизму: "Це, безперечно, більш масштабний, набагато більш амбітний і ризикований сезон". Прем'єра намічена на 13 квітня цього року.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.